Fresh lime: Πως θα ενσωματώσετε το πιο ζωηρό χρώμα στις εμφανίσεις σας

10:01 24/3/2022 - Πηγή: InStyle

Αν και ο Μάρτης αποδείχτηκε τσουχτερός, η άνοιξη είναι εδώ και όλες μας χρειαζόμαστε μια δόση ανανέωσης, τόσο γενικότερα στη ζωή μας, όσο και στην εμφάνισή μας. Ίσως να μην μπορούμε να αποχωριστούμε ακόμα τα ζεστά πανωφόρια μας, ούτε να αντικαταστήσουμε τις μπότες με σανδάλια, ωστόσο, υπάρχει μια safe επιλογή που θα τονώσει τα look μας και θα δώσει φρέσκια πνοή στο ντύσιμό μας. Και αυτή δεν είναι άλλη από το χρώμα. Το lime συγκεκριμένα, αυτό που ισορροπεί μεταξύ πράσινου και κίτρινου και θυμίζει καλοκαιρινό κοκτέιλ. Νομίζω, ότι όλες χρειαζόμαστε λίγο.

Πως θα ενσωματώσουμε όμως σωστά, ένα

τόσο ζωηρό χρώμα στην εμφάνισή μας, ώστε να φαίνεται αρμονικό και να αναδεικνύεται με τον πιο τέλειο τρόπο;

Instagram @streetrends

Επενδύοντας στις παγιέτες: και αναδεικνύοντας το lime στην πιο party μορφή του. Το συγκεκριμένο χρώμα απαιτεί κότσια και ένταση, τόσο στο ρούχο, όσο και στον τρόπο που θα επιλέξουμε να του κάνουμε styling. Γι’ αυτό μη φοβηθείτε. Η υπερβολή συνδυασμένη με lime μας αρέσει πολύ.

Instagram @claireguillon

Συνδυάζοντας τα neon: ένα neon item δεν είναι ποτέ αρκετό. Το fluo lime, λοιπόν, αποτελεί την τέλεια απόχρωση που σετάρεται με τα πιο έντονα χρώματα και είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στους δρόμους. Αρκεί μόνο, να είστε έτοιμες να τραβήξετε την προσοχή.

Instagram @thestyeograph

Φορώντας παστέλ lime: chic και elegant. Είχατε σκεφτεί ποτέ αυτή του την εκδοχή; Το ζωηρό πράσινο βγαίνει και σε πιο soft αποχρώσεις που μαλακώνουν την εμφάνιση και χαρίζουν μια πινελιά δροσιστικής φινέτσας. Ταγιέρ με μίνι και total σύνολα αποτελούν την τέλεια επιλογή για εμάς που αγαπάμε το lime, αλλά δεν θέλουμε να νιώθουμε σαν χρυσόμυγα που τραβάει την προσοχή.

5 χρήσιμα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο colorblocking lookInstagram @leonniehanne

Δημιουργώντας εικόνες «θαλασσινές»: και παίζοντας με χρώματα γαλαζοπράσινα. Τι πιο δροσερό από μια εικόνα που αναπαριστά τον βυθό της θάλασσας και τη φρεσκάδα του καλοκαιριού. Έτοιμη να την πιείς στο ποτήρι, με μια φετούλα lime!

Instagram @claireguillon

Τιμώντας το mini dress: ανάλαφρες επιλογές για το πιο καλοκαιρινό χρώμα που θα κυκλοφορήσει αυτή τη σεζόν. Ουδείς δεν αμφισβήτησε τη δύναμη του mini, ούτε και του ζωηρού lime χρώματος. Ο συνδυασμός των δυο, απλά ακαταμάχητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα