Η δεύτερη σεζόν του “And Just Like That…” είναι πλέον γεγονός

12:00 23/3/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορούμε να ουρλιάξουμε από χαρά όλες μαζί! Γιατί ο δεύτερος κύκλος του “And Just Like That…” από φήμη έγινε πλέον γεγονός. Τα αγαπημένα μας κορίτσια θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν. Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να χορτάσουμε την Carrie, τη Miranda, τη Charlotte και τη Νέα Υόρκη φυσικά, και να ελπίζουμε για την επιστροφή της Samantha. Υποθέτουμε, ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και θα πρέπει να αρκεστούμε στην παρέα των τριών, αλλά και των νέων μελών του cast, που ομολογουμένως έδωσε μια φρέσκια

πνοή στο show μέσω των σύγχρονων προβληματισμών και των εκκεντρικών χαρακτήρων τους. Ωστόσο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Instagram @instylemagazine

Προς το παρόν, μπορούμε να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του Michael Patrick King, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι ευτυχισμένος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα πω περισσότερες ιστορίες γι’ αυτούς τους ζωηρούς, έντονους χαρακτήρες, οι οποίοι παίζονται από αυτές τις δυναμικές, υπέροχες ηθοποιούς. Στην πραγματικότητα, όλοι είμαστε κατενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι, η σεξουαλική ζωή μας επιστρέφει».

Ενώ, η Sarah Aubrey, διευθύντρια περιεχομένου της HBO Max πρόσθεσε: «Έχουμε ενθουσιαστεί από τις συζητήσεις που δημιουργήθηκαν από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, που λαμβάνουν μέρος σε έναν κόσμο που ήδη ξέρουμε και αγαπάμε τόσο», μετατοπίζοντας τους προβολείς όχι τόσο στο στιλ και στη σεξουαλική ζωή, στοιχεία για τα οποία έγινε τόσο διάσημη η αρχική σειρά, αλλά στους προβληματισμούς, στις νέες ιδέες και στις καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος κόσμος.

Το “And Just Like That…” ήταν σαν να προσγείωσε τις πρωταγωνίστριες του “Sex and the City” από το συννεφάκι της τέλειας ζωής μιας ελεύθερης γυναίκας στη Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα και να τις έφερε αντιμέτωπες με το σήμερα. Απότομη προσγείωση θα λέγαμε, ωστόσο, απαραίτητη ώστε να ταυτιστούμε.

Instagram @thezoereportAnd just like that… η Carrie Bradshaw αποχαιρετά τον Mr Big

Όπως και να έχει, εμείς, όπως και όλες οι fans της σειράς, δηλώνουμε κατενθουσιασμένες για αυτήν την ανακοίνωση και ανυπομονούμε για περισσότερα fashion looks και προβληματισμούς. Έτσι είναι η ζωή, τα περιλαμβάνει και τα δύο, αλλά εμείς τα αγαπάμε εξίσου.

Instagram @instylemagazine

Keywords
Τυχαία Θέματα