Η Adele φωτογραφήθηκε με το πιο ωραίο animal print παλτό

10:44 23/2/2022 - Πηγή: InStyle

Το leopard πανωφόρι της Adele έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τον τελευταίο καιρό, η 33χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον μάνατζερ αθλητών, Rich Paul. Η πρώτη δημόσια κοινή έξοδός τους συνέβη τον Ιούλιο του 2021, όταν απαθανατίστηκαν μαζί από τον φωτογραφικό φακό. Παρακολουθούσαν τον τελικό του NBA και ήταν καθισμένοι στις πρώτες θέσεις. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είχαν

κάνει τότε τον γύρο του διαδικτύου και είχαν δημιουργηθεί πολλές φήμες σχετικά με το ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας δίπλα από τη σταρ. Λίγες μέρες αργότερα, δημοσίευσαν φωτογραφίες μαζί στο Instagram και έγιναν έτσι Instagram official. Τώρα λοιπόν παρευρέθηκαν μαζί σε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@officialadelefanpage)

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο All-Star Game του NBA για το 2022.

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly, η Mary J. Blige, η Tiffany Haddish, και ο Spike Lee ήταν επίσης προσκεκλημένοι. Για την ξεχωριστή περίσταση, η Adele φόρεσε ένα statement animal print παλτό από τη φετινή ανοιξιάτικη συλλογή του fashion brand, Alaïa. Το συνδύασε με ένα ασορτί leopard φόρεμα, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο τη μαξιμαλιστική διάθεση του look. Ολοκλήρωσε το outfit της με μαύρο καλσόν και ψηλές stiletto Manolo Blahnik μπότες. Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της εμφάνισής της ήταν χωρίς αμφιβολία το λαμπερό χαμόγελό της, το οποίο πιθανολογούμε ότι οφείλεται στον σύντροφό της.

Instagram @officialadelefanpage Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MEFeater Magazine (@mefeater)

Οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον δεν κρύβεται. Ο Rich Paul ήταν με τη σειρά του εξίσου γοητευτικός, επιλέγοντας μια πιο casual προσέγγιση. Ήταν ντυμένος με τζιν, μποτάκια σε μαύρο χρώμα και ένα εντυπωσιακό varsity jacket, το οποίο αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες φετινές τάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@officialadelefanpage)

Keywords
Τυχαία Θέματα