Euphoria: Ο λόγος που αναστατώθηκαν οι θαυμαστές της σειράς

15:00 22/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του Euphoria προβλέπεται να αργήσει πολύ.

H αμερικανική δραματική σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2019 στο HBO και γνώρισε κατευθείαν μεγάλη επιτυχία. Ακολουθεί τις ζωές μερικών μαθητών λυκείου, τις εμπειρίες που αποκτούν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη Sam Levinson και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δυο κύκλοι. Οι φανατικοί θαυμαστές ήλπιζαν ότι θα μάθουν σύντομα τη συνέχεια της αγαπημένης τους ιστορίας, όμως απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν θα μπορέσει

να πραγματοποιηθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη euphoria (@euphoria)

Το Euphoria θα καθυστερήσει αρκετά να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μας, αφού το πιθανό έτος κυκλοφορίας του τρίτου κύκλου είναι το 2024. Ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση είναι άμεσα συνδεδεμένος με την πρωταγωνίστρια της σειράς, τη Zendaya. Η 25χρονη σταρ έχει προγραμματίσει να ασχοληθεί αυτόν τον καιρό με διαφορετικά επαγγελματικά projects, όπως το επερχόμενο έργο του Luca Guadagnino, Challengers. Ο Ιταλοαλγερινός σκηνοθέτης έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες ταινίες, μια εκ των οποίων είναι το Call Me By Your Name.

Ταυτόχρονα, η Zendaya θα είναι απασχολημένη και με τα γυρίσματα του sequel του Dune: Part Two, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Timothée Chalamet.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

“Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με μια τόσο ταλαντούχα ομάδα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχιστεί το ταξίδι μας μαζί τους και στην τρίτη σεζόν” δήλωσε η Programmings Executive Vice President, Francesca Orsi. Οι fans πρέπει να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του HBO, καθώς έχουν ήδη δημιουργήσει άπειρες θεωρίες σχετικά με το τι έπεται στα μελλοντικά επεισόδια. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε τι έπεται για τη δημοφιλή σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Keywords
Τυχαία Θέματα