Η Courteney Cox αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις που την παραμόρφωσαν

09:34 23/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Courteney Cox μίλησε ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η 57χρονη ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστή χάρη στον iconic ρόλο της ως Monica Geller στην τηλεοπτική σειρά Friends, αλλά και στη συμμετοχή της στην ταινία τρόμου, Scream. Επιπλέον, είναι μητέρα της 17χρονης Coco

Arquette και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Johnny McDaid. Η ζωή της είναι φαινομενικά τέλεια, όμως η ίδια αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό των Sunday Times ‘Style’, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Sunday Times Style (@theststyle)

Η Courteney αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που έκανε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

“Υπάρχει μια περίοδος που λες ‘αλλάζω και φαίνομαι μεγαλύτερη’. Προσπάθησα να το αντιστρέψω αυτό για πολλά χρόνια. Άργησα όμως να συνειδητοποιήσω ότι στην πραγματικότητα ο τρόπος που επέλεξα να διατηρήσω τη νεότητα με τις ενέσεις, με έκαναν να μοιάζω… περίεργη. Έχω “πειράξει” το πρόσωπό μου, και τώρα ξέρω πως δεν θα το έκανα ποτέ ξανά. Όμως κάποια στιγμή είπα πως πρέπει να σταματήσω. Είναι τρελό” εξομολογήθηκε.

“Θεέ μου είναι δύσκολο να το λέω… να το ακούω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γίνεσαι 60 ετών. Απλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος”, δήλωσε λίγο πριν την ημέρα των γενεθλίων της.

“Έμαθα πολλά στη ζωή μου, τι να απολαμβάνω, τι να να φέρνω εις πέρας και τι να προσπερνάω, γιατί δεν με εμπνέει. Σήμερα, νιώθω πως είμαι νέα. Έχω πολλούς φίλους στα 30 τους και δεν σκέφτομαι καν την ηλικία τους. Για μένα είναι σαν να είμαστε συνομήλικοι” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα