Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Brad Pitt

09:51 28/1/2022 - Πηγή: InStyle

Φημολογείται ότι ο Brad Pitt έχει νέα γυναίκα στη ζωή του.

Η προσωπική ζωή του 58χρονου ηθοποιού είναι πάντοτε στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Από το σοκαριστικό διαζύγιο με την Jennifer Aniston έως και τη θυελλώδη σχέση και τον χωρισμό του και με την Angelina Jolie,

δεν είναι λίγες οι φορές που ο σταρ του κινηματογράφου έχει “τρελάνει” τα media. Ύστερα από τον χωρισμό με τη μητέρα των παιδιών του, το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες. Ανάμεσά τους ήταν η Ισραηλινή καθηγήτρια Neri Oxman, το μοντέλο Nicole Poturalski αλλά και η τραγουδίστρια Andra Day. Τώρα ήρθε η σειρά μιας νέας Σουηδής καλλονής που ακούγεται έντονα πως έκλεψε την καρδιά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Το όνομά της είναι Lykke Li και έχει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι. Το 2011 το κομμάτι της I Follow Rivers ήταν νούμερο ένα σε όλα τα charts παγκοσμίως – ακόμα και στη χώρα μας. Επιπλέον έχει αποκτήσει έναν 6χρονο γιο με τον πρώην της και μουσικό παραγωγό, Jeff Bhasker. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deux Moi, ο Pitt εντοπίστηκε στο Los Angeles με την αγαπημένη του. Βρίσκονταν στην περιοχή του Hollywood και απολάμβαναν το δείπνο τους στο εστιατόριο Mother Wolf.

“Η σχέση του Brad και της Lykke έχει περάσει απαρατήρητη επειδή είναι γείτονες” δήλωσε μια κοντινή πηγή τους. “Είναι κάτι που αρέσει πολύ στον Brad, να έχει κάποιον να ζει τόσο κοντά και να περνά απαρατήρητη η σχέση τους” πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HollywoodLife (@hollywoodlife)

Keywords
Τυχαία Θέματα