Zoe Lister-Jones: Κατηγορεί τον Chris Noth για ανάρμοστη συμπεριφορά

Η ηθοποιός Zoe Lister-Jones μοιράστηκε τις αρνητικές εμπειρίες της με τον Chris Noth και αποκάλυψε την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Πριν από λίγες μέρες, δυο γυναίκες κατηγόρησαν τον πρωταγωνιστή του Sex and the City για σεξουαλική κακοποίηση. Τώρα λοιπόν ένα ακόμη άτομο μοιράζεται όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Chris Noth. Πρόκειται για τη Zoe Lister-Jones, η οποία έκανες

τις σοκαριστικές δηλώσεις της μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram.

Billie Eilish: Όσα είπε για την εμπειρία της ως οικοδέσποινα στο Met Gala

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Lister-Jones (@zoelisterjones)

Δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο, τον κατηγόρησε ότι παρενοχλούσε διαρκώς μια άλλη promoter και ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος στα γυρίσματα του Law & Order.

“Την περασμένη εβδομάδα ο φίλος μου με ρώτησε πώς ένιωθα για τον θάνατο του Mr. Big στο And Just Like That…, και απάντησα ότι ένιωσα ανακούφιση” ξεκίνησε λέγοντας. “Με ρώτησε γιατί και του είπα ότι δεν μπορώ να διαχωρίσω τον ηθοποιό από τον άντρα και ο άντρας ήταν ένας κακοποιητής. Ο φίλος μου σοκαρίστηκε από τις λέξεις που επέλεξα να χρησιμοποιήσω και ειλικρινά, το ίδιο αισθάνθηκα και εγώ. Δεν είχα σκεφτεί αυτόν τον άντρα εδώ και πολλά χρόνια, όμως υπήρχε ένταση στα λόγια μου” συνέχισε.

Leonardo DiCaprio: Ο λόγος που ένιωσε αμήχανα με τη Meryl Streep

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Lister-Jones (@zoelisterjones)

“Στα 20 μου εργαζόμουν σε ένα κλαμπ, το οποίο του ανήκε. Στις λίγες περιπτώσεις που εμφανιζόταν, παρενοχλούσε διαρκώς μια άλλη promoter” έγραψε, χωρίς να κατονομάσει την πρώην συνάδελφό της.

“Την ίδια χρονιά ήμουν guest star στο Law & Order και συνεργάστηκα με τον Chris Noth που υποδυόταν τον Det. Logan. Κατά τη σκηνή της ανάκρισής μου, είχε μια μπύρα κάτω από το τραπέζι που έπινε ενδιάμεσα. Σε μια λήψη πλησίασε κοντά μου, μύρισε το λαιμό μου και μου ψιθύρισε ότι μύριζα ωραία. Δεν είπα τίποτα. Είναι τόσο σπάνιο να μιλάμε” είπε η Zoe Lister-Jones.

Álvaro Morte: Η άγνωστη περιπέτεια υγείας

“Οι εμπειρίες μου είναι μικρές σε σύγκριση με τις αφηγήσεις των γενναίων γυναικών που κατηγορούν τον Noth. F–k Mr. Big” έγραψε ολοκληρώνοντας τη δημοσίευσή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoe Lister-Jones (@zoelisterjones)

Keywords
Τυχαία Θέματα