Yara Shahidi: Έγινε η νέα global ambassador του οίκου Dior

10:59 7/7/2021 - Πηγή: InStyle

Το 2021 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του οίκου Dior. Η επίδειξη της Cruise 2022 συλλογής που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο πριν μερικές εβδομάδες και αποτέλεσε μια ωδή στην αρχαιοελληνική ομορφιά και αισθητική, μάγεψε τους εκατομμύρια θεατές που το παρακολούθησαν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγες ημέρες πριν, ο ιστορικός γαλλικός οίκος κατάφερε να μας εντυπωσιάσει ξανά, αυτή τη φορά με τη νέα

του συνεργασία, καθώς η 21χρονη Αφροαμερικανή ηθοποιός και ακτιβίστρια, Yara Shahidi, είναι πλέον η νέα global ambassador του γαλλικού brand.

Η Chiara Ferragni έγινε η νέα πρέσβειρα του οίκου Bvlgari

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yara (يارا) Shahidi (@yarashahidi)

Η Shahidi θα είναι το νέο πρόσωπο της Dior στη μόδα, αναδεικνύοντας τη δουλειά της καλλιτεχνικής διευθύντριας Maria Grazia Chiuri, αλλά και στην ομορφιά, όπου θα συνεργάζεται με τον Peter Philips. Υπό την διεύθυνση άλλωστε της Maria Grazia, ο οίκος έχει αποδείξει περίτρανα, τα τελευταία χρόνια, την πρόθεση του να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των γυναικών και την ανάδειξη σημαντικών εκπροσώπων του γυναικείου φύλου. Ετσι και η επιλογή της Shahidi φαίνεται ως φυσικό επακόλουθο μιας τέτοιας πορείας.

Dior Celebrates Greece: Η συνέντευξη του InStyle με το διάσημο make up artist, Peter Philips

Στο παρελθόν μάλιστα είχαν ξανασυνεργαστεί στο πρότζεκτ ‘Dior Stands With Women’. Τότε, με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είχε δείξει την αγάπη της για τον ακτιβισμό. Η ηθοποιός σπουδάζει στο Harvard University, Κοινωνικές Επιστήμες και Αφρο-αμερικανικές σπουδές και είχε μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες.

Η κόρη της Monica Bellucci εντυπωσιάζει στην καμπάνια του Dolce & Gabbana

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yara (يارا) Shahidi (@yarashahidi)

“Κάτι που ισχύει για πολλές νεαρές γυναίκες είναι ότι δεν τους δίνεται ο χώρος να ακουστούν. Δεν νιώθουν ότι οι άνθρωποι ειλικρινά παίρνουν τον χρόνο τους να καταλάβουν τι λένε. Ακόμη και εγώ, όταν παλεύω για όσα πιστεύω ότι είναι σωστά, σκέφτομαι ότι μπορεί να με βλέπουν ως επιθετική ή υπερβολική. Θεωρώ ότι αυτό το νιώθουν πολλές γυναίκες. Επιδεινώνεται επίσης όταν είσαι Αφροαμερικανίδα. Χρειάζεται διαρκής συζήτηση για να κατανοήσω ότι δεν θα έπρεπε να ντρέπομαι για τη δυναμικότητα και τους στόχους μου”, είχε πει μεταξύ άλλων η Shadidi.

Η επιστροφή του Jean Paul Gaultier στις ready to wear συλλογές


Keywords
Τυχαία Θέματα