Tristan Thompson: Η δημόσια συγγνώμη στην Khloe Kardashian για την απιστία του

09:07 5/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Tristan Thompson μίλησε δημοσίως για όσα φημολογούνται και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Ο παίκτης μπάσκετ είναι γνωστός τόσο για τις αθλητικές ικανότητές του όσο και για τις συνεχείς απιστίες του. Έχει έναν γιο και μια κόρη, τα οποία έχει αποκτήσει με την Jordan Craig και την Khloe Kardashian αντίστοιχα. Όσον αφορά τη σχέση του με τη διάσημη τηλεοπτική προσωπικότητα, οι δυο τους χώρισαν τον Φεβρουάριο του 2019. Ο λόγος

ήταν ότι εκείνος την απάτησε με την τότε καλύτερη φίλη της Kylie, Jordyn Woods. Από τότε έχουν κάνει μερικές προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες όμως ήταν μάταιες. Ειδικά η πρόσφατη είδηση που κυκλοφόρησε σχετικά με τον Tristan φαίνεται να οριστικοποιεί τον χωρισμό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tristan Thompson (@realtristan13)

Τα εν λόγω νέα είναι ότι πλέον αποτελεί πατέρα ενός ακόμη παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε έναν γιο με την personal trainer του, την οποία γνώρισε ενώ ήταν ακόμη μαζί με την Khloe. Ο Thompson δεν ήθελε αρχικά να αναγνωρίσει τον γιο του και απαρνήθηκε κάθε σύνδεση τους. Έφτασε ακόμη και στο δικαστήριο, κάνοντας τεστ πατρότητας. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα, επιβεβαίωσαν αυτό που γνωρίζαμε ήδη: το μωρό είναι δικό του. Αποφάσισε τώρα λοιπόν να διορθώσει την κατάσταση, δημοσιεύοντας μια σειρά από stories στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

“Αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου. Τώρα που αποδείχθηκε η πατρότητα, ανυπομονώ να μεγαλώσουμε τον γιο μας, φιλικά. Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη σε όσους πλήγωσα ή απογοήτευσα με αυτή την ταλαιπωρία, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά” έγραψε.

“Khloe δεν αξίζεις τον πόνο και την ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δε σου αξίζει ο τρόπος που σου συμπεριφέρθηκα αυτά τα χρόνια. Οι πράξεις μου σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στον τρόπο που σε αντιμετωπίζω. Σε σέβομαι και σε αγαπώ απεριόριστα. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύεις. Και πάλι, λυπάμαι τόσο πολύ” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tristan Thompson (@realtristan13)

Keywords
Τυχαία Θέματα