Keeping up with the Kardashians γιατί τα κορίτσια σύντομα επιστρέφουν

10:28 4/1/2022 - Πηγή: InStyle

Όχι που θα άντεχαν παραπάνω χωρίς κάποιος να βιντεοσκοπεί τη ζωή τους. Ας μην ξεχνάμε, σαν τηλεπερσόνες reality ξεκίνησαν και αυτό θα μείνει για πάντα στο αίμα τους. Σπάζοντας τα πρότυπα ότι αυτή η λέξη θεωρείται κάτι «κακό» στην καριέρα κάποιου, άλλου επιπέδου συγκεκριμένα, οι Kardashians έφτιαξαν μια αμύθητη περιουσία χάρη σε αυτή τη μόδα. Η σειρά που ξεκίνησε το 2007 και διήρκησε για πολύ, πάρα πολύ καιρό, μάλλον επιστρέφει.

Instagram @papermagazine

Και το μάλλον γιατί μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε στην προσωπική σελίδα του Hulu

στο Instagram και πρωταγωνίστριες της αδερφές Kardashians να μας εύχονται Happy New Year και την λεζάντα να γράφει, «όταν η αντίστροφη μέτρηση για την νέα χρονιά τελειώνει, το countdown της νέας σειράς αρχίζει» μας αφήνει με την απορία. Επιστρέφει το Keeping up with the Kardashians ή πρόκειται για μία νέα σειρά;

Instagram @kimkardashian

Προφανώς και δεν πρόκειται για πλάκα αφού και η manager μητέρα της οικογένειας Kris Jenner δημοσίευσε ακριβώς το ίδιο clip γράφοντας, «Καλή Χρονιά! Θα σας δούμε σύντομα» ενώ και η Kim απλά μοιράστηκε το tweet “Coming soon…”.

Δείτε το teaser:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Kardashians (@kardashianshulu)

Εφόσον οι ίδιες γνωρίζουν την συνταγή της επιτυχίας, λίγο δύσκολο να την αλλάξουν. Ίσως την προσαρμόσουν στα νέα πρότυπα όπως και το νέο όνομα του show: “The Kardashians”. Απλά, λιτά κι απέριττα.

Instagram @kimkardashian

Keywords
Τυχαία Θέματα
Keeping,Kardashians