Πώς να αντιγράψετε το στιλ του Chandler Bing με 5 απλά βήματα

11:01 4/1/2022 - Πηγή: InStyle

Τα φιλαράκια θα αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης όσον αφορά το ‘90s style, την καλή παρέα και τις επιτόπου ατάκες. Και μιας και μιλάμε για ατάκες, τώρα είναι η σειρά του Chandler Bing να μας αποδείξει ότι δεν είναι μόνο ο αστείος της υπόθεσης, αλλά και αυτός του οποίου το στιλ μπορεί να αντιγραφεί άνετα μέχρι και σήμερα από άντρες και γυναίκες και να είναι μέχρι και το πιο cool ολόκληρης της παρέας. Τα preppy και τα office looks του δίνουν ρεσιτάλ ενώ οι casual

εμφανίσεις του μας κάνουν να ευχόμασταν να ήμασταν κι εμείς φιλαράκια του.

@popsugar

Φορέστε ένα γιλέκο πάνω από το crispy πουκάμισο: για το τέλειο office look. Και τι τύχη, τα γιλέκα είναι το hot item αυτής της σεζόν.

@popsugar

Αν ποτέ παίξετε baseball, γυρίστε το καπέλο ανάποδα: ένα δοκιμασμένο μάθημα από τον χιουμορίστα Chandler Bing. Η πιο cool κίνηση που μυρίζει ‘90s.

@popsugar

Όχι, το επόμενο βήμα δεν είναι να κρατήσετε ένα μωρό στην αγκαλιά όπως θα σκεφτήκατε, αλλά επαναφέρετε την τάση κοντομάνικο μπλουζάκι πάνω από μακρυμάνικο. Είναι πολλές οι δόσεις νοσταλγίας που μας χτυπάνε βλέποντας αυτό το trend.

@popsugar

Τα graphic shirts φοριούνται με τρέλα από όλους: και ειδικά αν συνδυάζονται με λευκές κάλτσες.

@popsugar

Δημιουργήστε μια ικανοποιητική συλλογή από oversized πουκάμισα: και φυσικά φορέστε τα με λευκά sneakers. Chandler approves και ας μην ξέρουμε ακόμα τι δουλειά έκανε στην αγαπημένη μας σειρά! Είδωλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα