Λέτε να δούμε την Samantha Jones στο “Emily in Paris”;

11:46 4/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η τρίτη σεζόν του Emily in Paris είναι ακόμη ένα μυστήριο και αν δεν έχετε δει τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Netflix – έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο – με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins, δεν θα γράψουμε κάτι που θα είναι spoiler. Αλλά για όσους έφτασαν στο φινάλε, όλα έχουν νόημα. Η Emily Cooper πρέπει να πάρει μια απόφαση για το μέλλον της, έστω και συναισθηματική, και ήδη οι

θαυμαστές φαντασιώνονται την πιθανή είσοδο στη σκηνή της Samantha Jones (Kim Catrrall) από το Sex and the city. Μια στιγμή καθαρής ψυχαγωγίας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, που ίσως ο Darren Star, δημιουργός όχι μόνο της Emily in Paris αλλά και του Sex and the city θα μπορούσε να την κάνει πραγματικότητα.

@kimcattrall/instagram

Στο And just like that…, χάρη στις ιστορίες της Carrie Bradshaw και των φίλων της, γνωρίζουμε ότι η Samantha μετακόμισε στο Λονδίνο για μια αξέχαστη ευκαιρία στον κόσμο των δημοσίων σχέσεων. Η Cattrall, απουσίαζε εκκωφαντικά από το reboot της δημοφιλούς σειράς, καθώς αρνήθηκε να εμφανιστεί ξανά.

Sex and the City

Η Παριζιάνα Emily από την άλλη, ποιος ξέρει, ίσως να επέλεγε το Λονδίνο ως νέο επαγγελματικό της προορισμό, για να βρεθεί κοντά στον νέο της αρραβωνιαστικό. Και εδώ η Sam Jones θα ήταν πιθανό να μπει στη σκηνή ως υπεύθυνη PR. Επιπλέον, η Kim Cattrall δημοσίευσε πρόσφατα μια instagram selfie στο πλευρό της Patricia Field, της σημερινής ενδυματολόγου της Emily, ιντριγκάροντας ακόμη περισσότερους τους fans. Για τους θαυμαστές στο Twitter είναι ένα υπέροχο… oui, και όπως έγραψε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς: «Pitch: Η Emily θα διασχίσει το Παρίσι και θα μετακομίσει στο Λονδίνο για να εργαστεί για τη Samantha Jones PR».

@thecollectivecl/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα