Sydney Sweeney: Η εμφάνιση που θυμίζει Julia Roberts

17:05 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sydney Sweeney συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις ρετρό εμφανίσεις της. Αφού εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair after party με ένα λευκό φόρεμα που είχε φορέσει στο παρελθόν η Angelina Jolie, τώρα η ηθοποιός απέτισε φόρο τιμής στην αγαπημένη της ρομαντική ταινία, “Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου”, στα βραβεία 2024 GLAAD Media

Awards.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Η σταρ φόρεσε ένα ασημί φόρεμα Miu Miu, το οποίο έμοιαζε εμπνευσμένο από το φόρεμα της Julia Roberts στην τελευταια σκηνή της ταινίας του 1997, όταν ως κουμπάρα παντρεύει τον καλύτερό της φίλο.

Sydney Sweeney’s look at the GLAAD awards is inspired by Julia Roberts in ‘My Best Friend’s Wedding’ pic.twitter.com/vTVYE4oCQP

Sydney Sweeney Updates (@sydneysupdate) March 15, 2024

Η 26χρονη ηθοποιός της “Euphoria” έλαμπε μέσα σε ένα σατέν φόρεμα με κεντημένο μπούστο που έμοιαζε πολύ με το μοβ φορεμα, που φορούσε η 56χρονη Roberts στην ταινία, ενώ συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με αρκετά διαμαντένια κοσμήματα, συνολικής αξίας περίπου 75.000 δολαρίων, της Brilliant Earth. Σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται ένα ζεύγος σκουλαρίκια με διαμάντια εργαστηριακής καλλιέργειας αξίας 45.000 δολαρίων και ενός κολιέ με φυσικά διαμάντια αξίας 14.000 δολαρίων.

sydney sweeney for glaad awards 2024 in custom miumiu homage to the julia roberts gown from my best friend’s wedding (1997) pic.twitter.com/051HNufFrA

— vittoria luss (@vittorialuss) March 15, 2024

Πρόσθεσε πέντε διαμαντένια δαχτυλίδια: ένα δαχτυλίδι Brilliant Earth Aurora (1.190 δολάρια), ένα δαχτυλίδι Lina baguette (4.590 δολάρια), ένα δαχτυλίδι Prism (3.690 δολάρια) και ένα δαχτυλίδι Logan Hollowell (995 δολάρια).

Και ενώ σπάνια φοράει το δικό της δαχτυλίδι αρραβώνων από τον αρραβωνιαστικό της Jonathan Davinγια δημόσιες εμφανίσεις, η ηθοποιός φόρεσε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων Brilliant Earth αξίας 3.690 δολαρίων για τη βραδιά των βραβείων.

Sydney Sweeney at the GLAAD media awards. Liberals have lost control of even the gayest institutions. pic.twitter.com/8XNuWldSgv

— Richard Hanania (@RichardHanania) March 15, 2024

Η Sweeney αποκάλυψε ότι το “My Best Friend’s Wedding” ήταν η αγαπημένη της ταινία σε μια συνέντευξη στο Deadline τον Δεκέμβριο του 2023 κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της ταινίας της “Anyone But You” και οι θαυμαστές της έσπευσαν να επισημάνουν τις ομοιότητες του GLAAD φορέματός της με την αγαπημένη της ταινία.

“Μοιάζει με το φόρεμα της κουμπάρας στον Γάμο του καλύτερού μου φίλου της Julia Roberts” σχολίασε ένας χρήστης την ανάρτηση της στιλίστριας της Sweeney, Molly Dickson, στο Instagram. “Vibes από τον Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου” πρόσθεσε ένας άλλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα