Céline Dion: Ποζάρει με τους τρεις γιους της την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο Καθηλωμένου Ατόμου

15:34 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Céline Dion χαρίζει ελπίδα στους θαυμαστές της ποζάροντας χαμογελαστή μαζί με τους τρεις γιους της σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τη σπάνια νευρολογική ασθένεια από την οποία πάσχει. Πριν από ενάμιση χρόνο η σπουδαία τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου κι έκτοτε κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις ενώ έχει αποσυρθεί από τις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες.

“Σήμερα ο κόσμος αναγνωρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS“, έγραψε η 55χρονη Céline στο Instagram

και συμπεριέλαβε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει και με τους τρεις γιους της, τον René-Charles Angélil, 23 ετών, και τους 13χρονους δίδυμους Eddy και Nelson.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

“Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το φθινόπωρο του 2022, διαγνώστηκα με το σύνδρομο Stiff Person Syndrome (SPS)“, συνέχισε. “Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτήν την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα και όλους εσάς!”

“Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί από το SPS. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε!” έγραψε και υπέγραψε: “Με αγάπη Celine xx”.

Η Dion δημοσιοποίησε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022. “Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για όλα όσα περνάω“, είπε με δάκρυα στα μάτια σε ένα βίντεο.

Απομακρύνθηκε σε μεγάλο βαθμό από τη δημοσιότητα έως τον Νοέμβριο του 2023, όταν παρακολούθησε έναν αγώνα χόκεϊ NHL μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα