Λαίδη Rose Hanbury: Η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του William και της Kate – Επανέρχονται οι φήμες για απιστία

13:32 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Οι φήμες για την υποτιθέμενη σχέση της λαίδης Rose Hanbury με τον πρίγκιπα William έχουν επανέλθει στη δημοσιότητα, τη στιγμή που η Kate Middleton έκανε την τελευταία της δημόσια εμφανιση τον Δεκέμβριο του 2023.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Ιανουαρίου, όταν το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπεβλήθη σε επέμβαση στην κοιλιά στις 16 του μήνα και

θα απείχε από τις πριγκιπικές της υποχρεώσεις έως και μέχρι το Πάσχα. Σημειώνεται ότι το Καθολικό Πάσχα είναι στις 31 Μαρτίου. Κι ενώ ήταν έντονες οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πού βρίσκεται η Kate, με το Παλάτι να είναι φειδωλό στις ανακοινώσεις του, η εξαφάνισή της προκάλεσε σάλο, όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μία επεξεργασμένη φωτογραφία με τα τρία της παιδιά για τη Γιορτή της Μητέρας.

Lady Rose Hanbury: Who is the Marchioness of Cholmondeley? https://t.co/H3PUXAuvIe pic.twitter.com/GF0pb6tcUW

— The Independent (@Independent) March 10, 2024

Αφού το Παλάτι δέχθηκε τις επικρίσεις για το Photoshop του στιγμιότυπου, η Kate έκανε δημόσια δήλωση αναλαμβάνοντας την ευθύνη και ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός. Και ενώ εξακολουθεί να μην έχει εμφανιστεί δημοσίως, εκτός από τη μία φωτογραφία όπου μοιάζει θλιμμένη στο πλευρό του συζύγου της, στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, οι φήμες σχετικά με την υποτιθέμενη σχέση του πρίγκιπα της Ουαλίας με τη λαίδη Rose Hanbury άρχισαν να έρχονται και πάλι στην επιφάνεια, ξύνοντας παλιές πληγές της Kate.

Ποια είναι η Rose Hanbury

Η Rose γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 και είναι κόρη του Timothy Hanbury, σχεδιαστή ιστοσελίδων, και της Emma Hanbury, σχεδιάστριας μόδας.

Rose Hanbury pic.twitter.com/3A27OU4FqV

— RedandLegs (@RedandLegs) March 15, 2024

Η μαμά της Rose είναι εγγονή της λαίδης Elizabeth Longman, η οποία είχε στενή σχέση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Η Longman ήταν μάλιστα παράνυμφος στον γάμο της αείμνηστης βασίλισσας με τον πρίγκιπα Φίλιππο το 1947.

Η Rose εργαζόταν στο παρελθόν ως μοντέλο μόδας, υπογράφοντας με το πρακτορείο Storm όταν ήταν μόλις 23 ετών. Εργάστηκε επίσης για λίγο ως ερευνήτρια για τον πολιτικό των Συντηρητικών, Michael Gove.

Η σχέση της Rose Hanbury με τον πρίγκιπα William

Η Rose ήταν στενή φίλη τόσο με τον William όσο και με τη Middleton. Μάλιστα, παρευρέθη στον γάμο τους το 2011, προτού οι φήμες για σχέση μεταξύ αυτής και του πρίγκιπα έρθουν στην επιφάνεια το 2019.

Το In Touch ανέφερε ότι ο William φέρεται να απάτησε την Kate με τη Rose, ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος στο τρίτο τους παιδί, τον Louis. Στη συνέχεια, το 2022, η κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα Deuxmoi δημοσίευσε μια πληροφορία που ισχυριζόταν ότι η “εξωσυζυγική σχέση του βρετανικού πριγκιπικού ζεύγους είναι ένα ανοιχτό μυστικό”, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που μοιράστηκε το Cosmopolitan. Αν και η πληροφορία δεν αποκάλυψε το όνομα του εν λόγω προσώπου της βασιλικής οικογένειας, οι ακόλουθοι υπέθεσαν ότι επρόκειτο για τον μελλοντικό διάδοχο του θρόνου.

The Guardian edited out Rose Hanbury’s name in their Colbert-monologue summary https://t.co/sPFmAiqGHY pic.twitter.com/DUosINPR0j

— Kaiser@Celebitchy (@KaiseratCB) March 14, 2024

Η υποτιθέμενη απιστία αναφέρθηκε επίσης εν συντομία στο τελευταίο βιβλίο του Omid Scobie, “Endgame”, αν και ο Βρετανός δημοσιογράφος δήλωσε ότι πίστευε ότι επρόκειτο απλώς για μια φήμη. Ο κωμικός Stephen Colbert τρόλαρε επίσης τον William σχετικά με τις φήμες για τη σχέση.

“Το βασίλειο έχει αναστατωθεί από τη φαινομενική εξαφάνιση της Kate Middleton. Λοιπόν, τώρα, οι διαδικτυακοί ντετέκτιβ εικάζουν ότι η απουσία της Kate μπορεί να σχετίζεται με το ότι ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας William έχει σχέση”, είπε σε ένα επεισόδιο του Μαρτίου 2024 του “The Late Show With Stephen Colbert”.

Ούτε η Rose ούτε ο William έχουν αναφερθεί δημοσίως στις φήμες, αλλά ο δικηγόρος του μελλοντικού βασιλιά δήλωσε στο Daily Beast το 2019 ότι οι ισχυρισμοί ήταν “ψευδείς και άκρως επιζήμιοι”.

Τον Ιούνιο του 2009, η Rose παντρεύτηκε τον David Cholmondeley, έβδομο μαρκήσιο του Cholmondeley, στο Chelsea Town Hall του Λονδίνου – δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Rose Hanbury is very boho chic, but i prefer this style. The drama of the ruffles pic.twitter.com/3JujSWZR6K

— Malaika Helena (@MalaikaHelena) March 16, 2024

Έκτοτε υποδέχθηκαν τρία παιδιά: τα δίδυμα αγόρια Alexander Hugh George Cholmondeley, κόμης του Rocksavage, και λόρδος Oliver Timothy George Cholmondeley, τον Οκτώβριο του 2009, και την κόρη λαίδη Iris Marina Aline Cholmondeley τον Μάρτιο του 2016.

Η οικογένεια διαμένει στο κτήμα τους στο Νόρφολκ, το Houghton Hall, το οποίο δεν απέχει πολύ από το κτήμα του William και της Kate, το Anmer Hall.

Keywords
Τυχαία Θέματα