Ariana Grande: Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το νέο της τραγούδι – Η αντίδρασή της

16:03 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

To “drama” με τα τραγούδια της Ariana Grande συνεχίζεται. Αυτή τη φορά η pop star κατηγορείται για το νέο της τραγούδι “The Boy Is Mine”. Σύμφωνα με τους θαυμαστές της αφήνει για ακόμη μια φορά υπονοούμενα, πώς “έκλεψε” τον νυν σύντροφό της Εthan Slater, από τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός του Broadway χώρισε από την πρώην σύζυγό του, μετά την αρχή ενός αμφιλεγόμενου νέου ειδυλλίου με την Grande, ενώ δούλευαν μαζί στο μιούζικαλ Wicked πέρυσι.

Το τελευταίο τραγούδι της Grande

έχει αναζωπυρώσει τα αρνητικά σχόλια εναντίον της.

Oι στίχοι της Ariana Grande

Οι στίχοι της Ariana Grande: “Να ξέρεις ότι δεν ήταν αυτό που είχα σχεδιάσει… Κάτι σε αυτόν είναι φτιαγμένο για κάποια σαν εμένα. Το αγόρι είναι δικό μου. Δεν μπορώ να περιμένω να τον δοκιμάσω. Τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν.”

“Η Ariana δεν κάνει τίποτα τυχαίο”, συνέχισε η πηγή στο Daily Mail. “Οι φίλοι της Lilly πιστεύουν ότι το έκανε επειδή είναι αναστατωμένη που το διαζύγιο του Ethan δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Τον θέλει όλο για τον εαυτό της και νιώθει ότι -επειδή είναι ακόμα νόμιμα παντρεμένος- δεν μπορεί πραγματικά να τον έχει. Όλοι όσοι είναι κοντά στην Lilly και γνωρίζουν τον Ethan, απλά περιμένουν το κάρμα να χαστουκίσει την Ariana και εκείνον.”

H αντίδραση της Ariana Grande μετά τα αρνητικά σχόλια

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Zach Sang, η Grande εμμέσως αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι το τραγούδι αναφερόταν στη νέα της σχέση με τον σταρ του Broadway. Αναφορικά με το “The Boy Is Mine”, δήλωσε: “Ξέρεις, είναι απλά ένα πιο σέξι, πιο πονηρό τραγούδι. Νομίζω ότι είναι πιο προκλητικό από τα υπόλοιπα. Αλλά ναι, δεν είναι για αυτό που νομίζετε ότι είναι. Επίσης, είναι ένα τραγούδι που πάντα ήθελα να – διασκευάσω. Έχω πολλές διαφορετικές εκδοχές του από χρόνια πριν”.

“Είναι αρρωστημένο που η Ariana Grande κυκλοφορεί ένα τραγούδι που λέγεται “The Boy Is Mine”. Ξεκίνησε σχέση με έναν άντρα που είχε έγκυο γυναίκα, είτε είναι για δημοσιότητα είτε όχι, το νόημα είναι ενοχλητικό και εκείνη είναι ενοχλητική”, έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Αρχικά, κυκλοφόρησαν ρεπορτάζ τα οποία αποκάλυπταν ότι η Grande και ο Slater ήταν μαζί από τον Ιούλιο του περασμένου έτους.Ο Slater και η Jay βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία οριστικοποίησης του διαζυγίου τους. Το διαζύγιο της Grande και του Gomez οριστικοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα