Sophie Turner: Τι αποκάλυψε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

13:33 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Sophie Turner και ο διάσημος σύζυγός της περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο Joe Jonas είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια. Το 2019 παντρεύτηκαν και ύστερα από μερικούς μήνες, στις 22 Ιουλίου του 2020, έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Τώρα η μικρή Willa ετοιμάζεται να αποκτήσει αδερφάκι! Η δεύτερη εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε και επισήμως πριν από λίγες ημέρες, όμως είχαν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες που η νεαρή μητέρα φαίνεται να περπατάει με φουσκωμένη κοιλίτσα. Είχαμε

καταλάβει λοιπόν ότι περιμένουν το baby no2.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Revista | Actualidad y Famosos (@15minutos.pe)

Το ζευγάρι παρευρέθηκε χθες στο Met Gala, όπου κανένας από τους δυο δεν προσπάθησε να κρύψει τα ευχάριστα νέα. Η Turner το είχε ήδη πει στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Elle UK και μοιράστηκε πολλές προσωπικές πληροφορίες.

“Αυτό είναι το νόημα της ζωής για εμένα – το να μεγαλώνουμε την επόμενη γενιά”, ξεκίνησε λέγοντας. “Το σπουδαιότερο πράγμα στη ζωή μου είναι να βλέπω την κόρη μου να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα διευρύνουμε την οικογένειά μας. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία”, πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRIDES (@brides)

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πώς νιώθει η Willa για τον ερχομό του δεύτερου μωρού.

“Δείχνω το στομάχι μου και τη ρωτάω ‘Τι υπάρχει εκεί μέσα;’ και αυτή απαντάει ‘μωρό’. Μετά όμως δείχνει και το δικό της στομάχι και λέει ‘μωρό’. Μάλιστα, κάνει ακριβώς το ίδιο και στο στομάχι του πατέρα της!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Turner. “Οπότε απ’ ότι έχω καταλάβει, νομίζει ότι η κάθε κοιλιά ονομάζεται μωρό. Η αλήθεια είναι όμως ότι έρχεται περισσότερο κοντά μου, ζητάει τη μαμά της πιο πολύ. Είναι κάπως κτητική και πιστεύω ότι έχει μια γενική ιδέα για το ότι θα αποκτήσει αδερφάκι”, σχολίασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE UK (@elleuk)

Keywords
Τυχαία Θέματα