Ο Post Malone θα γίνει πατέρας!

12:13 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Post Malone είναι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του.

Τον τελευταίο καιρό, ο διάσημος ράπερ βρίσκεται σε σχέση με μια μυστηριώδη γυναίκα. Μολονότι γνωρίζουμε την ύπαρξή της, ο 26χρονος δεν έχει μοιραστεί ακόμη την αληθινή ταυτότητά της με τον κόσμο. Πιστεύουμε πάντως ότι η στιγμή της αποκάλυψης δεν αργεί, αφού μόλις ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της. Το νεαρό ζευγάρι θα αποκτήσει ένα μωρό και θα γίνουν έτσι γονείς για πρώτη φορά. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν από τον ίδιο, μέσω του ‘People’.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @postmalone

Ο Post Malone δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για το ευχάριστο γεγονός.

“Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ για αυτό το καινούριο κεφάλαιο της ζωής μου. Είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, από όταν θυμόμουν τον εαυτό μου ήμουν πάντα στεναχωρημένος. Ήρθε η ώρα να φροντίσω και να προσέξω το σώμα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Θέλω κάθε μέρα να μεταδίδω όση περισσότερη αγάπη μπορώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το TMZ, ο μουσικός, του οποίου το αληθινό όνομα είναι Austin Post, γιόρτασε την εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου. Μαζί του βρέθηκαν φυσικά, η σύντροφος και η οικογένειά του.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Post Malone τα πηγαίνει εξίσου καλά και στην καριέρα του. Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου και ονομάζεται Twelve Carat Toothache. Οι θαυμαστές του περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν τα νέα τραγούδια του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @postmalone

Keywords
Τυχαία Θέματα