O Tom Ford δεν θέλει να μετατραπεί το Met Gala σε χορό μεταμφιεσμένων

11:57 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Ford δεν είναι θαυμαστής ορισμένων πρόσφατων εμφανίσεων του Met Gala, της σημαντικότερης ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο ημερολόγιο της μόδας, που διοργανώνεται για τους σκοπούς του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD

(@tomford)

Αν και τίμησε τον ενδυματολογικό κώδικα της «επιχρυσωμένης γοητείας» με ένα κλασικό σμόκιν με ουρές στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2022, ο σχεδιαστής μόδας είπε στην πρώην συντάκτρια του New York Magazine, Amy Odel σε απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο της «Anna: The Biography» που κυκλοφορεί από την Time: «Έχει μετατραπεί σε χορό μεταμφιεσμένων».

@tomford

«Φτιάχνω αρκετά απλά, κλασικά, κομψά βραδινά ρούχα και ελπίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά όταν ντύνουμε τους ανθρώπους», είπε σχετικά με την ιδέα της εμφάνισης των διασημοτήτων που έντυσε για την εκδήλωση.

Πράγματι, ο Ford έχει κάποιες ισχυρές απόψεις για την εξέλιξη του ετήσιου event του Ινστιτούτου Κοστουμιών που αποκαλύφθηκαν μέσω ενός αποσπάσματος από το επερχόμενο βιβλίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD (@tomford)

«Ήταν πολύ κομψοί άνθρωποι που φορούσαν πολύ όμορφα ρούχα και πήγαιναν σε έκθεση για τον 18ο αιώνα» συνέχισε ο Ford, ο οποίος διετέλεσε επίτιμος πρόεδρος στην εκδήλωση του 2021. «Δεν χρειαζόταν να μοιάζεις σαν να είσαι στον 18ο αιώνα, δεν έπρεπε να ντυθείς σαν χάμπουργκερ, δεν χρειαζόταν να φτάσεις με ένα φορτηγό, στο οποίο έπρεπε να στέκεσαι όρθιος, γιατί δεν μπορούσες να καθίσεις, επειδή φορούσες πολυέλαιο», υπογράμμισε ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Σκληρή κριτική από τον επιτυχημένο σχεδιαστή που φαίνεται να μην έχει και άδικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα