Pete Davidson: Έκανε τατουάζ τα παιδιά της Kim;

09:53 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Το γνωρίζουμε πως ο Pete Davidson έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Kim και στα τατουάζ, αλλά όπως το πάει σε λίγο το σώμα του θα είναι ναός αφιερωμένος σε αυτή. Το νέο ζευγάρι έκανε προχθές το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί του Λευκού Οίκου, στη Washington σε ένα glamorous δείπνο που διοργανώνεται κάθε χρόνο και στο οποίο παρευρίσκονται επιλεγμένοι celebrities και σταρ.

Αυτό λοιπόν, σημαίνει επισημοποίηση μιας σχέσης στον κόσμο του Hollywood. Ωστόσο, ο Pete Davidson είναι άνθρωπος, ο οποίος εκφράζει την αγάπη του με πράξεις και το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

@tmz

Το τρίτο κατά σειρά τατουάζ του, το αφιέρωσε στην αγαπημένη του Kim, το οποίο όμως δεν είχε σχέση με την ίδια, αλλά με τα παιδιά της. Ο Pete έχει ήδη δύο τατουάζ, ένα με το όνομα της Kim στο στήθος του κι ένα με τη φράση «το κορίτσι μου είναι δικηγόρος» χαμηλά στο λαιμό του, αφιερωμένα στη σταρ, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός εντόπισε κι άλλο ένα που υποθέτουμε ότι θα κάνει τον Kanye έξαλλο!

Ο Kanye West παρατάει την καριέρα του για να γίνει στιλίστας της Kim;

Στον νέο του απόκτημα, διακρίνονται ξεκάθαρα τα αρχικά KNSCP, τα οποία όχι, δεν αντιστοιχούν σε κάποιο cool συγκρότημα αλλά στα παιδιά της Kim και της ίδιας. Για όσους δεν γνωρίζουν τα ονόματα των παιδιών είναι North, Saint, Chicago και Psalm. Τυχαίο; Δεν νομίζουμε! Όπως επίσης, δεν πιστεύουμε κι ότι ο Kanye West θα παραμείνει σιωπηλός ύστερα από αυτό το χτύπημα. Αρκετά άντεξε, και ξέρουμε πως όταν πρόκειται για τα παιδιά του γίνεται… ταύρος σε υαλοπωλείο. Αναμένεται μάχη κανονική!

@tmz

Keywords
Τυχαία Θέματα