Met Gala 2022: Το Chanel φόρεμα της Lucy Boynton χρειάστηκε 125 ώρες για να δημιουργηθεί

10:54 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Πριν εμφανιστούν στα πιο fashion σκαλιά του κόσμου, τα outfits των celebbrities έχουν το καθένα τους μια ιστορία να διηγηθούν. Από τους σχεδιαστές που τα οραματίστηκαν έως την σταρ που επιλέγει να τα φορέσει. Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ώρες πριν ξεκινήσει το φετινό Met Gala, η ηθοποιός Lucy Boynton άφησε το αμερικάνικο InStyle να δει εκ των έσω… where the magic

happens.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Boynton (@lucyboynton1)

Το αστραφτερό, αιθέριο φόρεμα της Boynton σχεδιάστηκε από τη Virginie Viard και τη συλλογή Couture της Chanel για την άνοιξη 2020 και σύμφωνα με τον οίκο, «απαιτούσε 125 ώρες δουλειάς και είναι εξ ολοκλήρου κεντημένο με περισσότερα από 18.000 στοιχεία». Η Jenny Cho και η Jo Baker εμπνεύστηκαν για τo χτένισμά της από αναφορές της εποχής του χρυσού, όπου τα μαλλιά των γυναικών ήταν πάντα πολύ καλοφτιαγμένα. Για το μακιγιάζ, η Baker επηρεάστηκε από τα χρώματα και τον ιριδισμό του φορέματος και τον τρόπο που αλλάζει με το παιχνίδισμα του φωτός.

instyle.com, Hannah Choi/Chanel instyle.com, Hannah Choi/Chanel

“Είμαι ενθουσιασμένη! Μου αρέσει πολύ η ευκαιρία για έκφραση που προσφέρει η μόδα, και ειδικά το Met Gala, γι’ αυτό θέλω να δω τι θα παρουσιάσουν όλοι. Υπάρχουν μερικοί φίλοι που θα παραβρεθούν και δεν τους έχω δει τα τελευταία χρόνια, οπότε ανυπομονώ για τις επανασυνδέσεις», ανέφερε η Lucy και συνέχισε λέγοντας: «Τα παπούτσια είναι μια από τις αγαπημένες μου λεπτομέρειες σε όλη την εμφάνιση. Είναι λευκές γόβες με μαύρα κορδόνια και προσθέτουν κάτι το πρωτότυπο σε μια κατά τα άλλα πολύ θηλυκή εμφάνιση».

Όσον αφορά, το φόρεμα πρόσθεσε πως: «Θέλαμε να ερμηνεύσουμε το θέμα με μια σύγχρονη ματιά, έτσι ώστε το φόρεμα να είναι… απολαυστικό. Το μπροστινό μέρος και τα κοντά μανίκια πρόσθεσαν αυτή τη σύγχρονη πινελιά».

Well done, Lucy!

Keywords
Τυχαία Θέματα