Shonda Rhimes: Τα σχόλια για την αποχώρηση του Regé-Jean Page από το Bridgerton

14:26 5/11/2021 - Πηγή: InStyle

Η Shonda Rhimes αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες Αμερικανίδες τηλεοπτικούς παραγωγούς, σεναριογράφους και συγγραφείς των τελευταίων ετών. Είναι ευρέως γνωστή για τη δημιουργία της τηλεοπτικής ιατρικής δραματικής σειράς Grey’s Anatomy, το spin-off Private Practice και το πολιτικό θρίλερ Scandal. Τον τελευταίο καιρό εργάζεται πάνω σε μια νέα επιτυχημένη εκπομπή, η οποία προβάλλεται στο Netflix.

Πρόκειται για το Bridgerton, το οποίο μολονότι κυκλοφορεί για λιγότερο από έναν χρόνο, έχει ήδη αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε ολόκληρη την υφήλιο.

Salma Hayek: Οι σοκαριστικές δηλώσεις σχετικά με τον Harvey Weinstein

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shonda Rhimes (@shondarhimes)

Η σειρά λοιπόν έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή και σύμφωνα με αποκαλύψεις του cast, θα υπάρξουν πολλές ακόμη σεζόν στο μέλλον. Ωστόσο, παρά αυτά τα ευχάριστα νέα, οι fans έχουν ένα μεγάλο παράπονο που δεν μπορεί να κρυφτεί. Πιο συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες ο πρωταγωνιστής του πρώτου κύκλου Regé-Jean Page ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το show. Αυτή η απόφαση – όπως ήταν αναμενόμενο – δυσαρέστησε μεγάλο αριθμό ατόμων, αφού είχαν αγαπήσει το ειδύλλιο των τηλεοπτικών Dapnhe και Simon. Η Shonda Rhimes εξέφρασε πρόσφατα και η ίδια την άποψή της σχετικά με το συμβάν.

Η οικογένεια Ferragnez στα βήματα των Kardashians

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regé-Jean Page (@regejean)

“Δε νομίζω ότι περίμενα όλοι να έχουν τέτοια αντίδραση” δήλωσε, αναφερόμενη στο έντονο ξέσπασμα του κόσμου.

Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση ο Page να επιστρέψει αργότερα στη σειρά, η ίδια απάντησε πως οι πιθανότητες είναι λιγοστές. “Είναι ένα μεγάλο αστέρι τώρα. Όπως μ’ αρέσει να λέω, η ιδέα να γράφαμε για τον Regé και να έμενε κάπου στο background, δεν έβγαζε κανένα νόημα για εμένα. Τι θα έκανε;” αναρωτήθηκε. Οι συντελεστές μπορεί να του πρότειναν να επιστρέψει, όμως ο ηθοποιός αρνήθηκε. “Δικαίως υπέγραψα να κάνω αυτή τη μία υπέροχη, αυτοτελή ιστορία. Είμαι εντάξει” ήταν η απάντηση του στην παραπάνω πρόταση, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Rhimes.

Οι αποκαλύψεις της Maya Hawke για τη ζωή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Keywords
Τυχαία Θέματα