Η Jessica Simpson μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον αλκοολισμό

13:53 4/11/2021 - Πηγή: InStyle

Η Jessica Simpson πέρα από μητέρα τριών παιδιών, ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Ωστόσο, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η 41χρονη star πάλευε με τον αλκοολισμό.

Kristen Stewart: Αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Η Simpson δημοσίευσε πρόσφατα μια εικόνα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η οποία άφησε τους ακολούθους της άφωνους.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια λήψη της, στην οποία φαίνεται σχεδόν αγνώριστη εξαιτίας του τότε εθισμού της στο αλκοόλ. Έγραψε ένα κείμενο για να συνοδεύσει την ανάρτησή της που μας έδωσε μια εσωτερική ματιά στις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει και στη μάχη που έδωσε.

Οι αποκαλύψεις της Maya Hawke για τη ζωή της

“Αυτό το άτομο νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου του 2017, είναι μία αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ήξερα εκείνη τη στιγμή πως θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως μου, να νικήσει στην εσωτερική μάχη αυτοσεβασμού και να δείξει θάρρος σε αυτό τον κόσμο με αιχμηρή καθαρότητα. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό, χρειάστηκα να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί το μυαλό και η καρδιά μου περιστρέφονταν στην ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξουθενωμένη” δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

“Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να μπορώ να τον κουβαλάω ως τιμητικό έμβλημα. Ήθελα να ζήσω όπως ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους – χωρίς να κοιτάξω πίσω μετανιωμένη και με τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έκανα και θα κάνω στο υπόλοιπο της ζωής μου σε αυτό τον όμορφο κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 4 χρόνια. Μοιάζει ίσως με 2. Νομίζω πως αυτό είναι καλό πράγμα. Υπάρχει μεγάλο στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή τη λεζάντα ενός αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να δεχθώ πραγματικά την αποτυχία, τον πόνο, τη διάλυση και το αυτο-σαμποτάζ” πρόσθεσε.

Οι έντονες κατηγορίες του Brad Pitt προς την Angelina Jolie

“Το αλκοόλ δεν ήταν το πρόβλημα. Εγώ ήμουν. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δύναμή μου. Σήμερα το κάνω. Έχω συμφιλιωθεί με τους φόβους και έχω αποδεχθεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά λυπηρά. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με κουράγιο ψυχής. Είμαι απόλυτα ειλικρινής και άνετα ανοιχτή. Είμαι ελεύθερη” ολοκλήρωσε λέγοντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Jessica Simpson,