Φτερά και πούπουλα: Η luxury τάση του χειμώνα

10:18 5/11/2021 - Πηγή: InStyle

Ίσως να σκέφτεστε ότι τώρα πια όλα είναι στη μόδα. Πούλιες, glitter, layering, μαξιμαλισμός, μινιμαλισμός, φτερά και πούπουλα… Δεν έχετε και τελείως άδικο! Ο χειμώνας δημιουργεί πιο πολλές τάσεις απ’ ότι το καλοκαίρι κι αύτη τη φορά θα μιλήσουμε για το lux trend των φτερών. Είτε λόγω της ζεστασιάς που προσφέρουν, είτε του girly εφέ τα πούπουλα δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο outfit

και είναι must.

@ninasandbech/instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Biasi (@chiarabiasi)

Το strapless τοπ που ξεχειλίζει φτερά θα είναι το βασικό κομμάτι για κάθε βραδινή εμφάνιση. Χαρίζει πολυτέλεια, ταιριάζει μέχρι και με τζιν και κυκλοφορεί σε άπειρα χρώματα. Σέξι και in style, τα κορίτσια του Instagram ορκίζονται σ’ αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonia Lyson (@sonialyson)

Εάν πάλι δεν είστε φαν της τάσης και για εσάς είναι too much, προτιμήστε τις διακριτικές λεπτομέρειες στα μανίκια. Είναι chic και αναβαθμίζουν την εικόνα, και δεν θα θυμίσουν σε κανέναν… πτηνό. Τα φτερά στα αξεσουάρ επίσης μπορούν να κάνουν μια εμφάνιση λίγο πιο grande. Τσάντες και παπούτσια  με ένα μικρό touch θα είναι ότι χρειάζεστε.

@ninasandbech/instagram@emilysindlev/instagram

Για τους λάτρεις από την άλλη, υπάρχουν και τα καλυμμένα από πάνω μέχρι κάτω κομμάτια όπως παλτό και φορέματα. Γιατί να επιλέξετε το μέτριο όταν μπορείτε να το κάνετε ολοκληρωτικά feather glam; Χριστούγεννα έρχονται, φτερά και πούπουλα είναι γιορτινά. Προσοχή μόνο μην σας παρομοιάσουν με την γιορτινή γαλοπούλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Keywords
Τυχαία Θέματα