Η οικογένεια Ferragnez στα βήματα των Kardashians

12:30 5/11/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά το Keeping Up with the Kardashians σειρά έχουν οι Ferragnez. Η οικογένεια της διάσημης influencer Chiara Ferragni αποφάσισε να βγάλει τη ζωή της στις τηλεοπτικές οθόνες σε μια σειρά, η οποία θα προβληθεί τον Δεκέμβριο και θα δείχνει στιγμές από την καθημερινή ζωή του ζευγαριού.

Η αλήθεια είναι ότι η Chiara δεν χάνει στιγμή που να μην προβάλει το πώς περνάει στη ζωή της, αγαπάει τη δημοσιότητα και δεν το κρύβει. Έχουμε γνωρίσει ήδη τα περισσότερα μέλη της οικογένειας με τον μικρό αξιαγάπητο γιο της Leo, να κλέβει την

παράσταση. Ξεκινώντας ως blogger “The blonde salad”, η Chiara μετατράπηκε σε τοπ influencer με χιλιάδες συνεργασίες και πρόσφατα σε επιχειρηματία με τη δικιά της σειρά ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ με το χαρακτηριστικό μάτι για λογότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Κατά την περίοδο της καραντίνας ο άντρας της Fedez, γνωστός Ιταλός ράπερ και η ίδια χάρισαν χρήματα και εξοπλισμό στα νοσοκομεία του Μιλάνου σε μια πράξη φιλανθρωπίας. Ακόμα κι όταν η ζωή της δεν είναι εύκολη και λαμπερή, η Chiara φροντίζει να το ανεβάζει στο Instagram. Πρόσφατα μάλιστα είδαμε εικόνες της άρρωστης μικρής κόρης της στο νοσοκομείο. Σίγουρα για το ζευγάρι δεν υφίσταται το «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Τώρα τι παραπάνω θα δούμε στη σειρά που να μην το έχουμε ήδη δει στο Instagram της influencer, είναι ένα ερώτημα. Κάτι σαν επανάληψη λογικά, αλλά θα το διαπιστώσουμε τον Δεκέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ferragnez,Kardashians