Rodarte: H άνοιξη/καλοκαίρι 22 συλλογή είναι γεμάτη από feel-good φορέματα

08:58 14/9/2021 - Πηγή: InStyle

Αν ονειρεύεστε υπέροχα φορέματα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, το brand Rodarte θα είναι σίγουρα στις επιλογές σας. Οι αδερφές Kate και Laura Mulleavy παρουσίασαν ονειρικά dresses σε ζωηρές αποχρώσεις του κίτρινου, γαλάζιου, ροζ και του πιο απαλού λιλά, ενώ δεν έλειψαν τα floral και οι παγιέτες.

Στα highlight ένα μεταξένιο φόρεμα με print

από μύκητες. «Βρήκαμε πρόσφατα τις διαφάνειες μανιταριών του πατέρα μας που φωτογράφισε τη δεκαετία του 1970 ενώ εργαζόταν στη μυκολογία, καθώς και σχέδια μανιταριών της μητέρας μας από την ίδια χρονική περίοδο. Εμπνευσμένο, για τη συλλογή SS22, ζητήσαμε από τη μητέρα μας να σχεδιάσει μια σειρά μανιταριών που θα μπορούσαμε να εξελίξουμε σε print», ανέφεραν οι αδερφές Mulleavy.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RODARTE (@rodarte)

Κάποιες εμφανίσεις ήταν διακοσμημένες με γόβες ή καουμπόικες μπότες, αλλά τα μοντέλα στο τελευταίο μισό της παράστασης ήταν ξυπόλητα κάτω από τα dresses τους.

Αυτά είναι τα φορέματα που ξεχωρίσαμε:Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22Rodarte S/S 22

Keywords
Τυχαία Θέματα