Olivia Rodrigo: Φόρεσε ένα cowboy inspired ντύσιμο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της

16:00 23/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Olivia Rodrigo έκλεισε τα 19 με τον πιο ωραίο τρόπο.

Τον τελευταίο χρόνο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της μουσικής. Έγινε αρχικά γνωστή για τους ρόλους της σε σειρές της Disney, αλλά απέκτησε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω των τραγουδιών της. Τον Ιανουάριο του 2021 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της ‘Driver’s License’ και έφτασε στη νούμερο 1 θέση σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων

των ΗΠΑ. Το πρώτο της άλμπουμ, το ‘Sour’ , κυκλοφόρησε στις 21 Μαΐου 2021 και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Εκτός από τα επαγγελματικά της κατορθώματα, η νεαρή σταρ γιόρτασε στις 20 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Η Olivia έκλεισε τα 19 στη Santa Monica και στο πλευρό της βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσά τους ο Αυστραλός ράπερ, The Kid LAROI και η ηθοποιός, Iris Apatow. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε την επιτυχημένη μουσικό να φοράει ένα total pink look για την ξεχωριστή περίσταση. Επέλεξε ένα ασορτί σατινέ set που αποτελείται από μια midi φούστα με print, κοντό μπλουζάκι και μπολερό. Τα δυο από αυτά τα κομμάτια έχουν μαύρη δαντέλα στο τελείωμά τους, δίνοντας έτσι μια τολμηρή πινελιά. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλές πλατφόρμες σε μαύρο χρώμα, μικρή τσάντα ώμου και ένα cowboy καπέλο.

Πάνω στο αξεσουάρ, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την Άγρια Δύση, παρατηρούμε τα λόγια “Birthday Girl”. Πρόκειται για μια fun λεπτομέρεια που μας άρεσε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Η Olivia έκανε επίσης μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικά στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της. Σε ένα βίντεο τής τραγουδούν και της εύχονται Χρόνια Πολλά, ενώ η ίδια περιμένει χαμογελαστή να φυσήξει τα κεράκια και να κάνει μια ευχή. Στη σοκολατένια τούρτα έγραψε χιουμοριστικά “Είμαι 19 και έχω πάρει… φωτιά!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Keywords
Τυχαία Θέματα