Cruz Beckham: Ποζάρει στο φακό αναβιώνοντας την φωτογράφιση του πατέρα του

14:00 23/2/2022 - Πηγή: InStyle

Όπως λένε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια Beckham. Ο Cruz Beckham συγκεκριμένα, ο τρίτος γιος της Victoria και του David, φαίνεται να αποτελεί τη μικρογραφία του πατέρα του και θα το καταλάβετε, αν δείτε τη νέα του φωτογράφιση στην οποία ποζάρει σαν… σύγχρονος David.

 

Instagram @voctoriabeckham

Μάλιστα, η ομοιότητα είναι τόσο έντονη που δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε, αν πρόκειται για την iconic φωτογράφιση του ποδοσφαιριστή ή για κάποιο από τα παιδιά του. Αργότερα βέβαια, η Victoria το ξεκαθάρισε, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες και των δυο, συγκρίνοντας το τότε και το τώρα.  

Instagram @victoriabeckhamInstagram @victoriabeckham

Με μια πινελιά πιο extreme ωστόσο, ο Cruz Beckham εμφανίζεται με ροζ μαλλιά και διάθεση ελάχιστα πιο άγρια από αυτή του πατέρα του. Όπως και να το κάνουμε, η νέα γενιά το έχει στο αίμα της και δεν αισθάνεται ίχνος αμηχανίας μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. David και Cruz Beckham έκαναν τη Victoria περήφανη, η οποία δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες των δυο αγαπημένων της αντρών.

Instagram @victoriabeckhamInstagram @victoriabeckham

Keywords
Τυχαία Θέματα