Christian Louboutin, Idris & Sabrina Elba παρουσιάζουν μια capsule collection με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

12:00 16/6/2021 - Πηγή: InStyle

Μια συλλογή που κάνει μεγάλα βήματα για την κοινωνική δικαιοσύνη και περιλαμβάνει statement υποδήματα με την υπογραφή του Christian Louboutin είναι διαθέσιμη για αγορά από σήμερα.

Ο ηθοποιός Idris Elba και η σύζυγός του Sabrina ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Christian Louboutin για την συλλογή υποδημάτων «Walk A Mile In My Shoes». Η capsule collection δημιουργήθηκε για να προσελκύσει

την προσοχή στα ζητήματα της φυλετικής αδικίας μετά τον θάνατο του George Floyd το περασμένο καλοκαίρι και την επακόλουθη παγκόσμια κατακραυγή για δικαιοσύνη.

View this post on Instagram

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Η συλλογή περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία υποδήματα, στα περισσότερα από τα οποία, ο τίτλος της εκστρατείας είναι γραμμένος στο πλάι. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε οργανώσεις που υλοποιούν δράσεις για να αποτρέψουν τις φυλετικές αδικίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ και στην Αφρική.

christianlouboutin.com

Ενώ σχεδίαζαν την συλλογή οι τρεις δημιουργοί της άντλησαν έμπνευση από ιστορικούς ακτιβιστές όπως ο Nelson Mandela και ο Martin Luther King Jr. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή που θα ενθάρρυνε τη δράση», δήλωσαν.

christianlouboutin.com

Ένα από τα κεντρικά θέματα της collection και σύμβολο ελπίδας, είναι το λουλούδι της Νότιας Αφρικής «Bird of Paradise», το οποίο μετονομάστηκε σε «Mandela’s Gold» το 1996 ως φόρος τιμής στον Nelson Mandela.

christianlouboutin.com

View this post on Instagram

A post shared by Sabrina Dhowre Elba (@sabrinaelba)

Μετά την επίσκεψή του στο μνημείο του Martin Luther King στο Λος Άντζελες, ο Elba επέλεξε τη φράση «Walk A Mile In My Shoes» ως τίτλο της συλλογής αλλά και ως ανοιχτό κάλεσμα για μεγαλύτερη συμπόνια και αλληλεγγύη ανάμεσά μας.

christianlouboutin.com

Με τα εμβληματικά σχέδια του Christian Louboutin και παρουσιάζοντας ένα νέο sneaker που δημιουργήθηκε από τους Christian και Idris, τα έσοδα της συλλογής θα διατεθούν σε πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα («The Gathering of Justice», «Be Rose Foundation», «The Immediate Theater», «Somali Hope Foundation» και «Purposeful») που αγωνίζονται για την κοινωνική δικαιοσύνη, την εκπαίδευση και τα πολιτικά δικαιώματα.

christianlouboutin.com

View this post on Instagram

A post shared by Christian Louboutin (@louboutinworld)

christianlouboutin.com

Η συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ: https://eu.christianlouboutin.com/gr_en/elba/

Keywords
Τυχαία Θέματα