Το νέο κατάστημα του Manolo Blahnik στη Νέα Υόρκη μας καλεί για shopping therapy

13:08 15/6/2021 - Πηγή: InStyle

Μια νέα boutique στη λεωφόρο Μάντισον στη Νέα Υόρκη, εγκαινίασε πρόσφατα ο Manolo Blahnik. Ο αγαπημένος σχεδιαστής στεγάζει πλέον τα statement υποδήματά του, σε ένα εβληματικό κτίριο του 1923. Στο όμορφο οικοδόμημα υπάρχουν δύο ξεχωριστές βιτρίνες, μια για την γυναικεία συλλογή,

και η άλλη για την ανδρική, οι οποίες συνδέονται εσωτερικά αλλά με κάθε χώρο να έχει ξεχωριστή διακόσμηση.

View this post on Instagram

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnik)

Δεσπόζει το μάρμαρο με δύο βενετσιάνικους vintage πολυελαίους να φωτίζουν τη boutique, με ζωγραφισμένες στο χέρι ρίγες, μπρούτζινες λεπτομέρειες, ενώ στο χώρο υπάρχει και μπαρ, μετατρέποντας το shopping σε μοναδική εμπειρία.

Η καλοκαιρινή συλλογή του Manolo Blahnik είναι γεμάτη χρώμα και μαργαριταρένια λάμψη

«Δημιούργησα ένα μέρος για να είναι οι πελάτες χαλαροί», είπε ο Blahnik, ο οποίος αγαπά πολύ την αρχιτεκτονική και σχεδίασε το νέο χώρο με την ανιψιά του και διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας, Kristina Blahnik και τον διακοσμητή εσωτερικών χώρων, David Thomas.

Photo by Jim Spellman/WireImage

View this post on Instagram

A post shared by David Thomas (@david_thomas_design)

Ζώντας στο Παρίσι και δουλεύοντας σε όλο τον κόσμο για πάνω από είκοσι χρόνια, ο Thomas εμπνέεται από το κόσμο της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και της μόδας. Είχε συνεργαστεί και πάλι με τον Blahnik για το κατάστημα του Palais Royal στο Παρίσι. Για το νέο χώρο στη Νέα Υόρκη, δανείστηκε στοιχεία από το design του Hollywood Regency, το οποίο χαρακτηρίζεται από την τολμηρή χρήση του χρώματος και της αντίθεσης με μεταλλικές και γυάλινες πινελιές που σηματοδοτούν τόσο την πολυτέλεια όσο και την άνεση.

View this post on Instagram

A post shared by Manolo Blahnik (@manoloblahnik)

Keywords
Τυχαία Θέματα