Η Vilebrequin κλείνει τα 50 της χρόνια και το γιορτάζει με το άνοιγμα νέων pop up καταστημάτων σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας

16:29 15/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το brand που είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, φέτος γιορτάζει τα πενήντα του χρόνια και ανοίγει τρία νέα -limited time only- καταστήματα, στα πιο κομβικά σημεία της Αθήνας.

Courtesy of Vilebrequin

Τα νέα pop-up stores, θα μας ταξιδέψουν σε στιγμές διακοπών από άλλη εποχή, φιλοξενώντας μια exclusive

συλλογή, αφιερωμένη στα πενήντα χρόνια που κλείνει φέτος η εταιρία.

Courtesy of VilebrequinCourtesy of Vilebrequin

Η νέα συλλογή, που θα βρίσκεται μόνο σε επιλεγμένες boutique ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Vilebrequin καταστήματα και pop-up stores, θα μας μεταφέρει στο 1971 στις παραλίες του Saint-Tropez και ακολουθώντας ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από μια άκρως καλοκαιρινή και elegant ατμόσφαιρα, θα φτάσουμε στο σήμερα.

Courtesy of Vilebrequin

Η Vilebrequin, μάλιστα, αποφάσισε να γιορτάσει τα πενήντα της χρόνια, δημιουργώντας πενήντα συλλεκτικά νέα σχέδια μαγιό, σε περιορισμένο αριθμό κυκλοφορίας, ένα για κάθε χρόνο από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του brand.

Courtesy of Vilebrequin

Λέμε αντίο στα beach waves και υποδεχόμαστε το νέο hair trend του καλοκαιριού


H εταιρία Vilebrequin στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων δημιούργησε πολλά διαφορετικά prints, patterns και styles ανάλογα με την εποχή, κατάφερε ωστόσο να παραμείνει πιστή στην υψηλή ποιότητα, την καινοτομία των υφασμάτων και την εξαιρετική εφαρμογή στο χώρο των μαγιό.

Courtesy of Vilebrequin

Γλυφάδα, Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 24 /Αθήνα, Βουκουρεστίου 13 /Κηφισιά, Παπαδιαμάντη 7

Keywords
Τυχαία Θέματα