Angelina Jolie: Με σοφιστικέ maxi φόρεμα σε επίσκεψή της στο Brooklyn Museum

10:49 15/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Angelina Jolie ξέρει πώς να προσθέτει μια sophisticated νότα σε ό,τι κάνει. Αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια μπορεί να μετατρέψει ένα φουσκωτό maxi φόρεμα σε ένα απόλυτα κομψό και ταυτόχρονα cool outfit.

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να βάλετε το maxi φόρεμά σας

Σε φωτογραφίες από το περιοδικό People, η star – που πρόκειται να εμφανιστεί στην επερχόμενη

ταινία της Marvel “Eternal” και μάλιστα ξανθιά – εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη στις 10 Ιουνίου, καθώς πραγματοποιούσε μόνη της επίσκεψη στο Brooklyn Museum.

Splash news

Η ηθοποιός φόρεσε ένα σκούρο μακρυμάνικο φόρεμα που έφτανε ως τους αστραγάλους, το οποίο συνδύασε με nude slides από τον Salvatore Ferragamo και μια μεγάλη Louis Vuitton τσάντα από καμβά, με καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες. Είχε, επίσης, μαζί της ένα γκρι μακρύ πανωφόρι και φορούσε μια light grey μάσκα.

Η Angelina Jolie έκανε μια αποκαλυπτική δήλωση για τον Brad Pitt


Και ενώ οι εμφανίσεις της κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στην Νέα Υόρκη, ήταν πιο ουδέτερες και διακριτικές, η Angelina Jolie φόρεσε ένα έντονο κίτρινο φόρεμα σε δείπνο που έκανε για τα γενέθλιά της στο εστιατόριο Tao στο Los Angeles, ένα φόρεμα που της χάρισαν τα έξι παιδιά της, κάνοντάς της έκπληξη την Παρασκευή.

Photo by Backgrid

Η star όμως δεν παίρνει δώρα από τα παιδιά της  μόνο στα γενέθλιά της, αφού όπως πρόσφατα δήλωσε στο Extra, κάθε χρόνο γιορτάζουν ιδιαίτερα τη Γιορτή της Μητέρας.

Instyle.com

“Τα παιδιά μου είναι πάντα υπέροχα στη Γιορτή της Μητέρας. Το διασκεδαστικό κομμάτι για μένα είναι ότι δεν σχεδιάζω τίποτα, δεν κάνω τίποτα και όλοι τους δουλεύουν μαζί για να μου κάνουν έκπληξη με κάτι,” είπε.

“Και μόνο που ξέρω ότι κάνουν κάτι μαζί και σκέφτονται κάτι μαζί και το ότι το θέλουν και το θεωρούν σημαντικό, με κάνει πάντα να κλαίω. Πάντοτε αστειεύονται με το πόσο γρήγορα με κάνουν να κλαίω. Θα γελάνε με το πόσες φορές κλαίω μέσα στην ημέρα… Να τη πάλι, ξεκινάει”, δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα