Antonio Banderas & Kate Bosworth μετατρέπουν τη Θεσσαλονίκη σε Μαϊάμι για τη νέα τους ταινία

11:52 15/6/2021 - Πηγή: InStyle

Αν τις επόμενες εβδομάδες περπατάτε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και πέσετε πάνω στον Antonio Banderas και την Kate Bosworth, οχι δεν θα είναι… τυχαίο. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Barracuda», της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής για την πόλη που άλλωστε είναι συνηθισμένη στην 7η Τέχνη λόγω του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η παραγωγή είναι ύψους είκοσι εκ. ευρώ ενώ όλα τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κεντρική Μακεδονία. Πρόκειται

για μια γκανγκστερική ταινία δράσης και αφορά έναν άνδρα που εδώ και αρκετά χρόνια είναι εγκληματίας και πρέπει να πολεμήσει τους δικούς του ανθρώπους προκειμένου να σώσει ένα μικρό κορίτσι.

View this post on Instagram

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δήλωσε πως «μπορεί ο θεατής να ξέρει πως η δράση λαμβάνει χώρα στη Φλόριντα ή κάπου αλλού, όμως θα είναι γνωστό ότι τα γυρίσματα έγιναν στην Κεντρική Μακεδονία, άρα οι ομορφιές αυτού του τόπου αναδεικνύονται. Ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες, μέσω του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που ήταν το πρώτο Film Office στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από Περιφέρεια», ανέφερε.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)

Γνωστοποίησε επίσης ότι «πολύ σύντομα ξεκινάει και η κατασκευή των στούντιο της Millenium στη Θέρμη και ήδη σχεδιάζονται και άλλες Χολυγουντιανές ταινίες μετά το καλοκαίρι οι οποίες θα βάλουν για τα καλά τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία στο χάρτη των οπτικοακουστικών παραγωγών παγκοσμίως».

Δρόμοι και γνωστές τοποθεσίες της Θεσσαλονίκης θα αποτελούν ένα τεράστιο πλατό που θα μετατρέψει την πόλη σε… Μαϊάμι, ενώ πέρα από τα 300 άτομα ηθοποιών και συνεργείου, για την ταινία θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 1000 κομπάρσοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα