Chiara Ferragni: Ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας πρόσφατα ανακοίνωσε με αστείο τρόπο ότι αυτή και ο σύζυγός της, Fedez, είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Naomi Campbell: Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η Chiara δημοσιοποίησε αρχικά τα συγκεκριμένα νέα

με ένα story στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. “Ο Fede και εγώ κάναμε test για τον κορωνοϊό και βγήκαμε θετικοί. Τα παιδιά βγήκαν αρνητικά, όμως είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι” έγραψε για να συνοδεύσει το βίντεο της. Οι δύο τους έμαθαν πως είναι θετικοί κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο Μιλάνο από διακοπές. Εδώ να σημειώσουμε ότι μέσα στον Δεκέμβριο το ζευγάρι έλαβε την τρίτη δόση του εμβολίου. Επιπλέον πάντα προωθεί τον εμβολιασμό, ώστε να καταπολεμηθεί ο ιός.

Beckhams: Η χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία

Instagram @chiaraferragni“Όλοι οι εμβολιασμένοι που ακούω είναι σαν εμάς, ασυμπτωματικοί ή με πολύ ήπια συμπτώματα” σχολίασε επίσης η Ferragni.

Παρά την ταλαιπωρία της υγείας της, η 30χρονη διασημότητα δεν πτοείται και παραμένει αισιόδοξη. Μας έδειξε αυτήν τη θετική διάθεσή της μέσω ενός ακόμη post. Ανάρτησε δυο εικόνες στο προφίλ της, στις οποίες μπορεί να παρατηρηθεί μια έντονη αντίθεση: στη μια είναι εντυπωσιακά ντυμένη και έτοιμη για νυχτερινή έξοδο ενώ στην άλλη φοράει μάσκα και κάθεται μέσα στο σπίτι της. “Πώς νόμιζα ότι θα είμαι την Πρωτοχρονιά vs πώς θα είμαι στην πραγματικότητα” είπε αστειευόμενη.

Amy Schumer: Ο λόγος που αφαίρεσε τα fillers της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Keywords
Τυχαία Θέματα