8 φορέματα με τούλι για να φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Σκεφτόσαστε ότι χρειάζεστε ένα εναλλακτικό φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Οι πούλιες και τα πούπουλα σας έχουν κουράσει, αλλά θέλετε κάτι εξίσου εντυπωσιακό και λαμπερό για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο; Τότε το παραμυθένιο τούλι είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς που θέλετε να κάνετε μια grande είσοδο στην αίθουσα και να κλέψετε τις εντυπώσεις χωρίς να αστράφτετε σαν ντισκομπάλα. Elegant, σαν μια πριγκίπισσα με στιλ.

@violeta_mangrinyan/instagram

Το μίνι κόκκινο με τούλι: φλογερό; Ναι. Γιορτινό; Δυο φορές ναι. Το κόκκινο δεν χάνει ποτέ και ειδικά σε ένα κοντό φόρεμα με αρκετές

στρώσεις από τούλι. Ποιος χρειάζεται δώρο όταν θα έχει εσάς τυλιγμένη με το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο φόρεμα;

@leonniehanne/instagram

Το grande τούλινο φόρεμα: για εμφανίσεις τύπου «κόκκινο χαλί». Υπερβολικό και σχεδιασμένο για λαμπερές βραδιές. Αν όχι για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά τότε για πότε;

@camilacoelho/instagram

Το μαύρο φόρεμα με το τούλινο τελείωμα: κάτι πιο διακριτικό αλλά εξίσου γιορτινό. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και είναι αναγκαία για την περίσταση θα κάνει το κατά τα άλλα συνηθισμένο σας φόρεμα να φαίνεται σαν να κάθεται σε συννεφάκι.

@blaireadiebee/instgram

Το λαμπερό τούλι με του φιόγκους: όλα τα εορταστικά στοιχεία συγκεντρωμένα σε ένα μόνο κομμάτι. Χρειάζεστε κάτι παραπάνω;

@oliviaandalice/instagram

Το printed τούλι: και δη με κερασάκια και φραουλίτσες. Super cute και χαριτωμένο, ένα κοριτσίστικο φόρεμα για να γιορτάσετε με στιλ την Πρωτοχρονιά.

@tamara/instagram

Το ονειρεμένο strapless midi: από τούλι και αυτό φυσικά, που θα σας κάνει να μοιάζετε σαν πραγματική πριγκίπισσα. Creamy αποχρώσεις για τα πιο γλυκά κορίτσια, μαύρο για τα πιο sexy. Ότι και να επιλέξετε το φόρεμα αυτό είναι must-have.

@marta__sierra/instagram

Cut-out με τούλι: η πιο hot τάση συνδυασμένη με την γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.

@blaireadiebee/instagram

Οι τούλινες λεπτομέρειες: στον γιακά, στις μανσέτες, στα τελειώματα, δεν έχει σημασία αρκεί η εμφάνιση σαν να έχει λίγο από αυτό το υλικό. Θέλατε κάτι διαφορετικό; Το τούλι είναι η απάντηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτοχρονιάς,protochronias