Η Sylvie του “Emily in Paris” παραδίδει μαθήματα Parisian chic

Κι ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις girly χαριτωμένες εμφανίσεις της Emily με τα υπερβολικά χρώματα και το mix&match, μία φιγούρα της σειράς ξεχωρίζει για την κομψότητα και το παριζιάνικο στιλ της. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Sylvie φυσικά, την «ξινή» Γαλλίδα διευθύντρια της Savoir. Μια γυναίκα που ενσαρκώνει όλα τα γαλλικά cliché τόσο στον χαρακτήρα της όσο και στο στιλ της και διδάσκει γιατί όλες θα πρέπει να αποκτήσουμε λίγο από τον parisian αέρα της.

@thecollectivecl/instagram

Η Sylvie απέχει από τα κλασικά πρότυπα των διευθυντριών που τις

θέλουν συντηρητικές και αυστηρές. Στον πρώτο κύκλο, το ασύμμετρο πράσινο φόρεμα με το βαθύ κόψιμο μας έκανε να δούμε με άλλο μάτι τον χαρακτήρα της και να αναφωνήσουμε. Sexy chic Sylvie!

@thecollectivecl/instagram

Φυσικά αν ένα χρώμα αντιπροσωπεύει απόλυτα της κομψότητα, αυτό είναι το μαύρο και η διευθύντρια της Savoir ξέρει πώς να δίνει χαρακτήρα σε ένα total black outfit. Η χρυσή καρφίτσα είναι η λεπτομέρεια που χαρίζει πολυτέλεια.

@thecollectivecl/instagram

Ένα signature παλτό ριγμένο στους ώμους είναι πάντα αρκετό για να μετατρέψει μια εικόνα σε total fashion ενώ η μικρή έκρηξη χρώματος από μέσα αποδεικνύει γιατί δεν θα βαρεθούμε ποτέ το στιλ της Sylvie.

@thecollectivecl/instagram

Το μαύρο είναι το χρώμα της και τα τετράγωνα ντεκολτέ είναι συνώνυμα της παριζιάνικης κομψότητας. Μια μαύρη ζώνη για να τονίσετε τη μέση και το look θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

@thecollectivecl/instagram

Όσο διαχρονικά και καθαρά είναι τα κομμάτια μιας εμφάνισης, πάντα να διατηρείτε μια μικρή έκπληξη στο look. Η καλύτερη, όπως μας έμαθε και η Sylvie, είναι ένα κόψιμο στη φούστα.

@newbeauty/instagram

Το φανταζόσασταν ότι μια εσάρπα ριγμένη έτσι στους ώμους θα άλλαζε ολοκληρωτικά μια total black εμφάνιση; Εμείς όχι και μάλλον στις επόμενες εξόδους μας θα μας δείτε να κρατάμε το σάλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως και η Sylvie.

@whattowatchonnetflix/instagram

Η δαντέλα θα αποτελεί πάντα ένα ακριβό υλικό και τα χρωματιστά παλτό θα δίνουν πάντα έναν φρέσκο αέρα στο look. Δύο σε ένα!

@whattowatchonnetflix/instagram

Elegant λευκό αλλά με μια δόση αυστηρότητας στους ώμους. Αν κάποια ξέρει να φοράει το στιλ της badass διευθύντριας αυτή είναι η Sylvie.

@philippineleroybeaulieu/instagram

Black and white και κρόσια αλλά στο τέλος αυτό που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι ο αέρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα