Τα διαφορετικά «τέλεια Χριστούγεννα» της Bella Hadid

Για την Bella Hadid τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα και πολύ φαΐ. Μόνο που αυτή τη χρονιά αποφάσισε να τα χαρίσει σε ανθρώπους που δεν τα είχαν. Το γνωστό μοντέλο πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων μοιράζοντας τρόφιμα σε συνανθρώπους της που τα είχαν πραγματικά ανάγκη, βοηθώντας κι αυτή με τον δικό της τρόπο την Τράπεζα Τροφίμων και δείχνοντας ποιο θα έπρεπε να είναι το πραγματικό νόημα

των εορτών.

@bellahadid/instagram@bellahadid/instagram

“My perfect Christmas” έγραψε το μοντέλο σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πριν προλάβουν κάποιοι να την κατακρίνουν που έκανε το καλό και το «διαφήμισε», να υπενθυμίσουμε ότι το καλό έγινε. Ίσως η πράξη της να παρακίνησε έστω κάποιους ανθρώπους ώστε να μπουν και αυτοί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, και να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο τις γιορτινές αυτές μέρες που οι άνθρωποι τόσο πολύ έχουν ανάγκη να τις περνάνε με αξιοπρέπεια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

@bellahadid/instagram

Τρόφιμα και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά μοιράστηκαν σε περιοχές του Brooklyn και του Manhattan, μια συντονισμένη προσπάθεια με σκοπό να χαρίσουν σε παιδιά και στις οικογένειές τους μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

«Αγοράζοντας λίγα δώρα μπορεί να μην αλλάξει τη δική σας ζωή, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει να φωτίσετε τη ζωή κάποιου άλλου».

@bellahadid/instagram

Με διαφήμιση ή χωρίς, επαινώντας την ή όχι, η Bella Hadid προσφέρει ανθρωπιά και τέτοιες πράξεις καλοσύνης αναγνωρίζονται. Αν όχι από τον κόσμο, η πράξη όντως σε αλλάζει, και ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους φιλάνθρωπους. Όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα.

@bellahadid/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα, Bella Hadid,christougenna, Bella Hadid