Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρω1νό: «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα, τέλος»

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τον αριθμό ατόμων που παρακολούθησαν την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο και την χθεσινή παρέμβαση του ηθοποιού στο Πρω1νό, η εκπομπή του ΑΝΤ1 επανήλθε σήμερα στο θέμα με νέα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ρεπορτάζ του Πρω1νού, αναφέρθηκε χθες ότι την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησαν

10 άτομα, με τον ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του στη Φαίη και στον Γιώργο Λιάγκα, προσβάλλοντας on air την δημοσιογράφο της εκπομπής που έκανε το ρεπορτάζ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή».

Ωστόσο, σήμερα το πρωί (29/12), ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου που συμμετέχει στη συγκεκριμένη παράσταση, ανέφερε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους πως οι θεατές την επίμαχη ημέρα ήταν επτά. Μετά από αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του Πρω1νού, τονίζοντας: «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης αλλά λέει ψέματα, τέλος! Κι ας μη λέμε ψέματα στον κόσμο πια. Κι όταν λέμε ψέματα να ζητάμε ένα συγγνώμη. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας δημοσιογράφος που πληρώνεται με 700 ευρώ ότι είναι ψεύτης. Είναι ντροπή! Συγχαρητήρια που έπαιξαν αλλά είναι ντροπή να λένε ψέματα».

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά μετά το περιστατικό με την Μαλέσκου -«Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»

Ελένη Τσολάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Τα πρώτα λόγια μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Χάρης Βαρθακούρης: Θετικός στον κορονοϊό –Η μακροσκελής ανάρτηση και τα συμπτώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα