Ben Affleck: Πώς βάζει τέλος στις φήμες για χωρισμό από την Jennifer Lopez

15:41 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τον Ben Affleck και την Jennifer Lopez, με τις φήμες να οργιάζουν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου και μάλιστα ζει χωριστά.

Ο Ben εθεάθη χωρίς τη βέρα του ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και η ίδια η JLo έκανε like σε ανάρτηση στο Instagram για τις “διαλυμένες σχέσεις”. Η σταρ

πάτησε το κουμπί like στην ανάρτηση, που δημιουργήθηκε από την προπονήτρια σχέσεων Lenna Marsak, η οποία ανέλυε τις προκλήσεις μιας σχέσης όπου δεν υπάρχει “ακεραιότητα και σεβασμός”, σημειώνοντας: “Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που στερείται ακεραιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας”. Επίσης, μέσα στην εβδομαδα υπήρξε μία παγωμένη επανασύνδεση όπου οι δύο σταρ συναντήθηκαν και δεν αντάλλαξαν όχι φιλί, ούτε γεια!

Jennifer Lopez and Ben Affleck spotted together in Los Angeles. pic.twitter.com/uT7kt3k0Y3

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) May 20, 2024

Ωστόσο, το ζευγάρι φρόντισε να κάνει τη δήλωσή του αποχωρώντας μαζί από μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες την Κυριακή, παρ’ όλο που έφτασαν χωριστά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ και η τραγουδίστρια εθεάθησαν να βγαίνουν από το Aero Theatre στο Μπρέντγουντ, όπου νωρίτερα είχαν παρευρεθεί σε κινηματογραφική εκδήλωση με τα παιδιά τους και την πρώην σύζυγο του Ben, Jennifer Garner.

(72 PHOTOS) Ben Affleck driving with Jennifer Lopez in Santa Monica – May 19, 2024
https://t.co/X2Tdqtnvnv pic.twitter.com/J5xfNtngKf

JLo Gallery (@jlogallery) May 20, 2024

Αποχώρησαν στη συνέχεια με αυτοκίνητο, επιδεικνύοντας το τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπά τους καθώς φαίνεται πως μοιράζονταν μια χαρούμενη στιγμή.

Και λίγο αργότερα, ο Affleck, αν και άθελά του, φρόντισε να θέσει τέλος στις φήμες για κρίση στον γάμο του με τη σουπερστάρ, που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει εδώ και εβδομάδες.

The phone screen!!!
JENNIFER AFFLECK pic.twitter.com/lQaBY8lzVy

Mario (@jlo_uniquelove) May 20, 2024

Ο σταρ επέδειξε την οθόνη του κινητού όπου αποκαλύπτοντας ότι έχει αποθηκευμένη τη σύζυγό του ως Jennifer Affleck. Όπως κρατούσε στην παλάμη του το κινητό του, οι παπαράτσι εντόπισαν ότι είχε αναρτημένη στην οθόνη κλήσης της συζύγου του, μια σέξι πόζα της και το όνομα Affleck αντί Lopez.

Keywords
Τυχαία Θέματα