Kate Middleton: ‘Oλα όσα αποκαλύπτουν οι ανώτεροι υπάλληλοί της για την εξαφάνισή της

12:04 16/3/2024 - Πηγή: InStyle

Νέες αποκαλύψεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με την Kate Middleton. Αυτή τη φορά, εντύπωση έχουν προκαλέσει τα λεγόμενα των υπαλλήλων του Παλατιού. Ειδικότερα, αρκετοί είναι όσοι φέρονται να μην έχουν έρθει καθόλου σε επαφή μαζί της. Εν μέσω της ολοένα και αυξανόμενης ανησυχίας για την υγεία της, αυτό δημιουργεί ερωτηματικά.

«Μερικοί από τους ανώτερους υπαλλήλους της Kate δεν μπόρεσαν να τη δουν ή να της μιλήσουν. Δεν γνώριζαν καν για την εγχείρηση μέχρι που ανακοινώθηκε,

οπότε τους έπιασε απροετοίμαστους. Μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει και είναι σιωπηλοί», αναφέρει ρεπορτάζ του Us Weekly.

Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας τον Ιανουάριο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Τότε, το Παλάτι εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για να ενημερώσει τον βρετανικό λαό. Σε αυτή ανέφερε ότι η Kate Middleton έκανε μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά. Ακόμη, ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως και δύο εβδομάδες.

Όπως εξήγησαν, δεν αναμενόταν να επανέλθει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν το Πάσχα. Σύμφωνα με την πηγή του Us Weekly, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε δύο επισκέπτες από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο λόγος για τον βασιλιά Κάρολο Γ’ και τη βασίλισσα Καμίλα. Ωστόσο, ο βασιλικός insider σημειώνει ότι – κατά τα άλλα – υπήρξε ένα «πέπλο μυστικότητας». Το μυστήριο αυτό εξακολουθεί να υπάρχει γύρω από την πριγκίπισσα, προκαλώντας περαιτέρω σύγχυση και ανησυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα