Anne Hathaway: Μετέτρεψε ένα κλασικό λευκό πουκάμισο σε επίσημο φόρεμα

23:43 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Αν δεν είναι αυτό το τέλειο φόρεμα για το καλοκαίρι, τότε δεν ξέρουμε ποιο είναι!

Η Anne Hathaway πήγε στην εκδήλωση της Bvlgari στη Ρώμη με ένα εκπληκτικό φόρεμα που συνδύαζε κλασική κομψότητα και μοντέρνα αισθητική. Το φόρεμα ήταν μια δημιουργία του Zac Posen για την Gap. Και ομολογουμένως ότι πιο δροσερό και φρέσκο έχουμε δει

από τις celebrities τον τελευταίο καιρό.

Το απόλυτο ρούχο του καλοκαιριού

Η ηθοποιός έφυγε από το ξενοδοχείο Bvlgari φορώντας ένα πουκάμισο-φόρεμα, με έναν φαρδύ γιακά που λειτουργούσε ως τιράντες. Μία από τις οποίες έπεφτε χαλαρά στον ώμο της. Το φόρεμα ήταν κουμπωμένο μόνο στη μέση, αποκαλύπτοντας έναν διάφανο, λευκό κορσέ της Gap. Από κάνω, ένα σέξι σκίσιμο στο πόδι που έφτανε έως ψηλά στον μηρό έκανε το ρούχο να δείχνει πιο ανάλαφρο. Και την Anne πιο υπέροχη από ποτέ. Ένα πλισέ σορτς του ίδιου brand κάτω από το φόρεμα πρόσφερε την απαραίτητη κάλυψη αλλά και έξτρα στιλ. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ασορτί μυτερές γόβες σε λευκό και αυτές και λαμπερό μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zac Posen (@zacposen)

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Hathaway επέλεξε κοσμήματα Bvlgari, συμπεριλαμβανομένου ενός λαμπερού κολιέ με διαμάντια και μπλε ζαφείρι στο κέντρο, ένα ασημένιο βραχιόλι σε σχήμα φιδιού, ασορτί σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι με διαμάντια και ζαφείρια.

Η ειδική δημιουργία και διαθεσιμότητα

Το φόρεμα αυτό ήταν μια ειδική δημιουργία για την Anne Hathaway, αλλά σύμφωνα με δελτίο τύπου, ένα παρόμοιο σχέδιο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο gap.com. Η Gap συνεχίζει να καινοτομεί, συνδυάζοντας την προσιτή μόδα με την υψηλή ραπτική. Και όπως πάντα, χρησιμοποιεί τους πιο εμβληματικούς celebrities για να προωθήσει τις ενέργειές της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GRAZIA India (@graziaindia)

Εμείς πάντως, θέλουμε οπωσδήποτε αυτό το φόρεμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα