Britney Spears: “Βίαιη η σταρ, πρέπει να τεθεί υπό νέο καθεστώς επιτήρησης”

20:52 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Οι αγαπημένοι της Britney Spears λέγεται ότι φοβούνται για το μέλλον της αν δεν τεθεί υπό καθεστώς επιτήρησης ξανά. Οι άνθρωποι που είναι κοντά της παραδέχονται ότι ήταν αδύνατο να λογικευτεί η σταρ σχετικά με την τελευταία αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της.

Η τραγουδίστρια φέρεται να μην παίρνει τα φάρμακα για την ψυχική της υγεία, ενώ ταυτόχρονα πίνει και παίρνει άλλα ναρκωτικά, προκαλώντας φόβους για υποτροπή, δεδομένου του

ιστορικού της με κατάχρηση ουσιών.

Λέγεται ότι επιτρέπει στον κακοποιό φίλο της Paul Soliz να “διευθύνει το νοικοκυριό και τη ζωή της”, με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους να υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να λογικευτεί, επειδή οι “εναλλαγές της διάθεσής της συχνά μετατρέπονται σε οργή που καταλήγει σε σωματική βία”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Ο Paul φέρεται να έχει κατηγορηθεί για πολλά πλημμελήματα και τουλάχιστον ένα κακούργημα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, όπως η κατοχή πυροβόλου όπλου τον Δεκέμβριο του 2022, όταν ήταν υπάλληλος της Britney. Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2023, ο Paul εθεάθη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φερνάντο, αφού φέρεται να παραβίασε την αναστολή του.

Το TMZ αναφέρει ότι πολλές πηγές έχουν αναφέρει ότι ανησυχούν επειδή η “ψυχική της υγεία βρίσκεται σε κατάρρευση” και φοβούνται ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να τεθεί η μητέρα δύο παιδιών υπό άλλη κηδεμονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα