Riley Keough: Η εγγονή του Elvis Presley ξεσπά για την απόπειρα κατάσχεσης της Graceland – Τι αναφέρει η 60σέλιδη αγωγή

19:38 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Riley Keough, εγγονή του Elvis Presley και κληρονόμος της Graceland, αποκαλεί “δόλια” την πώληση του διάσημου ακινήτου με κατάσχεση σε πρόσφατα υποβληθείσα καταγγελία.

Η 34χρονη είναι διαχειρίστρια του Promenade Trust και επιδιώκει να εμποδίσει τη Naussany Investments & Private Lending LLC να πουλήσει το εμβληματικό σπίτι του Presley στο Μέμφις σε μια

μη δικαστική πώληση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23 Μαΐου. Η Keough ισχυρίζεται επίσης στην καταγγελία ότι η LLC μπορεί να μην είναι καν “πραγματική οντότητα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riley Keough (@rileykeough)

Η 60σέλιδη αγωγή της Keough που περιήλθε στην κατοχή του PEOPLE τη Δευτέρα 20 Μαΐου, κατατέθηκε ως απάντηση στη Naussany Investments & Private Lending LLC που ισχυρίζεται ότι η αείμνηστη μητέρα της, Lisa Marie Presley, δανείστηκε 3,8 εκατομμύρια δολάρια και τους έδωσε ένα συμβόλαιο καταπιστεύματος που επιβάρυνε την Graceland ως εγγύηση πριν από τον θάνατό της το 2023. Η Keough ισχυρίζεται ότι “το σημείωμα και η πράξη εμπιστοσύνης είναι δόλια και μη εκτελεστά”.

“Το υποτιθέμενο σημείωμα και το συμβόλαιο εμπιστοσύνης είναι προϊόντα απάτης και τα άτομα που συμμετείχαν στη δημιουργία αυτών των εγγράφων πιστεύεται ότι είναι ένοχα για το έγκλημα της πλαστογραφίας”, ισχυρίζεται η Keough στην αγωγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riley Keough (@rileykeough)

Ζητά από το δικαστήριο να χορηγήσει περιοριστική εντολή κατά της Naussany Investments & Private Lending LLC, “ή οποιουδήποτε μέρους που ενεργεί συντονισμένα” μαζί τους “από τη διενέργεια οποιασδήποτε εξωδικαστικής πώλησης του ακινήτου”.

“Σύμφωνα με πληροφορίες και πεποιθήσεις, η Naussany Investments & Private Lending LLC δεν είναι πραγματική οντότητα. Η Naussany Investments & Private Lending LLC φαίνεται να είναι μια ψεύτικη οντότητα που δημιουργήθηκε με σκοπό να εξαπατήσει το Promenade Trust (το καταπίστευμα της Keough και προηγουμένως της Lisa Marie Presley), τους κληρονόμους της Lisa Marie Presley ή οποιονδήποτε αγοραστή της Graceland σε μια μη δικαστική πώληση”, αναφέρει επίσης η καταγγελία της Keough.

Στην αγωγή, η Keough συμπεριέλαβε έγγραφα σχετικά με το υποτιθέμενο δάνειο προς την εκλιπούσα μητέρα της, καθώς και το συμβόλαιο εμπιστοσύνης. Ο νομικός σύμβουλος της Keough ισχυρίζεται ότι η υπογραφή της Presley πλαστογραφήθηκε στα έγγραφα αυτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Presley (@priscillapresley)

Επιπλέον, η αγωγή αναφέρει ότι ο συμβολαιογράφος που υποτίθεται ότι ήταν μάρτυρας της Presley στην υπογραφή του συμβολαίου, στην πραγματικότητα δεν την είχε συναντήσει ποτέ. Η ίδια η Priscilla Presley τοποθετήθηκε επί του θέματος το βράδυ της Δευτέρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Graceland στο Instagram και δηλώνοντας με μεγάλα έντονα κόκκινα γράμματα ότι “πρόκειται για απάτη”.

Η Elvis Presley Enterprises συμφώνησε με τους ισχυρισμούς της Keough περί απάτης, με δήλωσή της στο περιοδικό People.

Keywords
Τυχαία Θέματα