Το διάφανο φόρεμα της Bella Hadid ξεσήκωσε τους πάντες στις Κάννες

21:34 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Ήταν σίγουρο ότι η επιστροφή της θα έκανε «μπαμ»!

Η Bella Hadid μαγνήτισε τα βλέμματα στην πρεμιέρα του “The Apprentice” κατά τη διάρκεια του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Έκανε μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς. Η πρεμιέρα έγινε στο Palais des Festivals στις 20 Μαΐου 2024 και το μοντέλο απλά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Το διάφανο φόρεμα της Bella Hadid

Η Hadid επέλεξε ένα εντυπωσιακό καφέ, στενό midi φόρεμα από τη συλλογή

του Saint Laurent για το φθινόπωρο 2024. Το φόρεμα, κατασκευασμένο από διάφανο ύφασμα, περιλάμβανε σούρες και κόμπους μπροστά, προσθέτοντας κίνηση και υφή στο ρούχο. Το βαθύ ντεκολτέ του φορέματος τόνισε τη σιλουέτα της, ενισχύοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητά της. Ενώ το nude χρώμα ανέδειξε ακόμα περισσότερο τη λαμπερή επιδερμίδα της. Φυσικά, αυτό που τράβηξε περισσότερο τα βλέμματα, ήταν το γεγονός ότι επέλεξε να μη φορέσει σουτιέν από κάτω, βάζοντας και πάλι στο επίκεντρο το κίνημα του “free the nipple”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haute Couture Fashionista (@hautecouturefashionista)

Η τάση των διάφανων υφασμάτων

Η τάση των διάφανων υφασμάτων κυριαρχεί στα κόκκινα χαλιά τον τελευταίο χρόνο, και η Hadid ακολούθησε αυτή τη μόδα με στιλ και αυτοπεποίθηση. Ο Anthony Vaccarello, δημιουργικός διευθυντής του Saint Laurent, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι “πολύ εύθραυστο” για τη συλλογή φθινοπώρου 2024. Και η εμφάνιση της Hadid αντικατόπτριζε αυτήν ακριβώς την αισθητική.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Bella συνδύασε το φόρεμά της με καφέ λουστρίνι ψηλοτάκουνα και αυτά από τον οίκο Saint Laurent. Και διαμαντένια κοσμήματα, προσθέτοντας λάμψη και πολυτέλεια στο look της. Τα μαλλιά της ήταν σε old Hollywood μπούκλες και το μακιγιάζ της εξίσου λαμπερό και γήινο και αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gustave Durin (@gustave_durin)

Η ιστορία της Hadid στις Κάννες

Η Hadid, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η “βασίλισσα των Καννών” από τον στιλίστα Law Roach, έχει εντυπωσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Στο παρελθόν έχει φορέσει δημιουργίες των Schiaparelli, Jean Paul Gaultier, Versace και άλλων κορυφαίων σχεδιαστών. Είναι αναμολόγητα ένα από τα πιο εκθαμβωτικά πρόσωπα του φεστιβάλ. Και για ακόμα μια φορά, δεν μας απογοητεύσε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatler Hong Kong (@tatlerhongkong)

Keywords
Τυχαία Θέματα