Η Kristen Stewart μας δείχνει τον πιο updated τρόπο να φορέσουμε μια γραβάτα

12:19 28/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kristen Stewart έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις με το cool στυλ της.

Οι εμφανίσεις της διάσημης ηθοποιού είναι πάντοτε πολύ προσεγμένες και καλαίσθητες. Δεν διστάζει να αφήσει το προσωπικό γούστο της να λάμψει αλλά και να δώσει την προσωπική πινελιά της σε οποιοδήποτε look. Πρόσφατα απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των paparazzi, φορώντας ένα από τα

πιο hot items της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Stewart Brasil (@kstewartbr)

Το trendy κομμάτι είναι η μαύρη γραβάτα της. Την άφησε λυτή να πέφτει στους ώμους της και τη συνδύασε με ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο. Η Kristen Stewart επέλεξε να μην το κουμπώσει, αφήνοντας έτσι να φαίνεται από μέσα ένα μπλουζάκι ίδιου χρώματος. Επιπλέον έβαλε ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, του οποίου το μήκος έφτανε μέχρι και λίγο πριν τους αστραγάλους. Για αξεσουάρ διάλεξε ένα ζευγάρι δίχρωμες γόβες που δένουν και ασημένια κολιέ. Ολοκλήρωσε την εικόνα της με minimal μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της και χτενίζοντας τα ξανθά μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο.

Ωστόσο – δεδομένου ότι η Kristen έχει συμβόλαιο με τη Chanel – είναι λίγο δύσκολο για τις περισσότερες από εμάς να αποκτήσουμε ακριβώς τα ίδια ρούχα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω τις αγαπημένες μας επιλογές to get the look σε προσιτές τιμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kristen Jaymes Stewart (@bizkmaj)

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ FORMAL ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΜΕ ΖΩΝΑΚΙΑΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΙSTILETTO PUMPS

ΚΟΛΙΕ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
Και όσον αφορά τη γραβάτα, μπορούμε να “κλέψουμε” μια από τον σύντροφό μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα