Alicia Silverstone: Απάντησε σε αυτούς που της κάνουν body shaming

09:40 29/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η διάσημη ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή μέσω του iconic ρόλου της στην ταινία Clueless. Μέσω αυτής της συμμετοχής της, αγαπήθηκε από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρη την υφήλιο και κέρδισε πολλούς θαυμαστές. Ταυτόχρονα όμως απέκτησε και αρκετούς haters, οι οποίοι καμιά φορά προσπαθούν να της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πρόσφατα μάλιστα της έκαναν έντονο body shaming μέσω του διαδικτύου. Εκείνη δεν τους άφησε να την κάνουν να νιώσει άσχημα και τους αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clueless (@clueless)

Πριν από λίγες μέρες η 45χρονη διασημότητα έμαθε ότι κυκλοφορεί μια εικόνα της με τίτλο “Alicia Silverstone χοντρή φωτογραφία”. Μέσα σε λίγη ώρα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και έβαλε τους body shamers στη θέση τους. Δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Tik Tok, όπου δείχνει το στιγμιότυπο. Εμφανίζεται και η ίδια στο πλάνο και… προτάσσει το μεσαίο της δάχτυλο. “Εγώ νομίζω ότι φαίνομαι καλή” έγραψε για να συνοδεύσει την ανάρτησή της.

Αυτή φυσικά δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που έχει δεχτεί ανεπιθύμητες και τοξικές απόψεις σχετικά με το βάρος της. Πριν από δύο χρόνια λοιπόν είχε αποκαλύψει μια αρνητική εμπειρία της από το 1997. “Κορόιδευαν το σώμα μου όταν ήμουν πιο μικρή. Με πλήγωνε, όμως ήξερα πως είχαν άδικο. Δεν ήμουν μπερδεμένη. Ήξερα πως δεν ήταν σωστό να κοροϊδεύουν κάποιον για το μέγεθος του σώματός τους, δεν έμοιαζε να είναι σωστό το να το κάνεις αυτό σε κάποιον άνθρωπο” είχε αναφέρει τότε η Alicia. Συμφωνούμε Alicia!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη News 12PM (@news12pm)

Keywords
Τυχαία Θέματα