4+1 κομμάτια από την ανδρική ντουλάπα που δείχνουν πιο stylish στις γυναίκες

15:56 3/11/2021 - Πηγή: InStyle

Έχετε ξεμείνει από ιδέες για το τι να φορέσετε και πάλι; Έχετε αγόρι, αδερφό, μπαμπά, ή οποιονδήποτε άντρα με ντουλάπα στο σπίτι; Τότε έχετε και την λύση! Αν και η μόδα πλέον δεν έχει φύλο, τα στάνταρ κομμάτια που θα βρείτε σε μια αντρική ντουλάπα θα σας βγάλουν από το αιώνιο πρόβλημα του τι να βάλω σήμερα και θα δείχνουν και πολύ πιο chic πάνω σας.

@sassydaily.com

Το αγαπημένο του φούτερ: δεν είναι τυχαίο που δίνονται μάχες για το συγκεκριμένο ρούχο. Πάει τέλεια σε άντρες και γυναίκες, συνδυάζεται

με casual και βραδινά, πολύ βραδινά κομμάτια (μια μίνι φούστα με παγιέτες για παράδειγμα), και υπάρχει σε όλες τις ντουλάπες. Πολύ βολικό!

@styledumonde/instagram

Το oversized μπλέιζερ: κομψό το μεσάτο γυναικείο σακάκι, δίχως αμφιβολία, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το κλασικό αντρικό. Συνήθως οι άντρες επενδύουν σε ένα τέτοιο κομμάτι γι’ αυτό και η ποιότητα και το κόψιμό του είναι to die for.

@emitaz/instagram

Το τζιν jacket: κι αυτό oversized κατά προτίμηση και τι καλύτερο αν είναι και vintage, από αυτά τα αυθεντικά της δεκαετίας του ’90. Δεν θα βρείτε πουθενά στην αγορά κάτι παρόμοιο παρά μόνο στην ντουλάπα του.

@tamara/instagram

Το κολαριστό λευκό πουκάμισο: το τόσο καλοσιδερωμένο, που φοβόμαστε μην το λερώσουμε αλλά που συνδυάζεται με τα πάντα και επομένως θα το φορέσουμε. Στο ίδιο μήκος κύματος και το λευκό t-shirt. Γιατί τα αντρικά ρούχα είναι πιο ελκυστικά από τα γυναικεία; Απορώ.

@sonialyson/instagram

Το καινούργιο puffer: προηγουμένως ψάχναμε για vintage και κλασικά αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι φοριέται καινούργιο και γυαλιστερό. Κι όσο πιο τεράστιο τόσο πιο στιλάτο. Προβλέπω μάχες να δίνονται και τους άντρες να μένουν χωρίς ρούχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα