Peaky blinders style: Πώς να ντυθείτε σαν τις badass γυναίκες της σειράς

14:16 2/11/2021 - Πηγή: InStyle

Ίσως κάθε φορά που ακούμε Peaky blinders στο μυαλό μας να έρχονται οι γκάνγκστερ με τα στιλάτα κοστούμια, τα μακριά παλτό και τα χαρακτηριστικά καπέλα. Όποιος όμως έχει παρακολουθήσει τη σειρά, θα ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η οικογένεια δεν στέκεται χωρίς τις γυναίκες της. Μάλιστα, ο δυναμισμός τους δεν εκτελεί μόνο υποστηρικτικό ρόλο, οι γυναίκες των Peaky Blinders είναι σκληρές διαπραγματεύτριες, έχουν ηγετικές τάσεις και ξέρουν να ντύνονται!

Πως θα αποκτήσετε το badass look με τα πιο οικονομικά κομμάτια που κυκλοφορούν…

@thesun

Trench coat

Η

καμπαρντίνα θα είναι πάντα a british thing. Κλασική και κομψή, αποπνέει μυστήριο και δεν είναι μόνο για τον βροχερό καιρό του Λονδίνου ή του Birmingham. Μπορείτε να επενδύσετε στο πιο ποιοτικό κομμάτι της σεζόν και όχι, δεν χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία.

@remixshop.com

Trench coat, (remixshop.com)

@peakyblindersofficial/instagram

Silk dress

Η θεία Polly μόνο με την κλασική θεία δεν μοιάζει. Σαν ατίθαση σταρ του σινεμά όταν πρόκειται για πάρτι ξέρει πολύ καλά ότι ένα silk dress θα κλέψει τις εντυπώσεις και πόσο μάλλον τώρα τον χειμώνα που συνδυάζεται άψογα με μια γούνα και τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Classy!

@remixshop.com

Silk dress, (remixshop.com)

@esquire.com

Total beige

Το νέο ζευγάρι συστήνει την νέα τάση και δεν είναι μαύρη ή γκρι αλλά μπεζ. Ιδιαίτερα αν είναι total από την κορυφή μέχρι τα νύχια και γιατί όχι matchy με το ραντεβού σας.

@remixshop.com

Blazer (remixshop.com)

@remixshop.com

Πλισέ μίντι φούστα , (remixshop.com)

@esquire.com

Το γκρι κοστούμι

Σαν σωστή business woman, η Polly Gray τολμάει να φορέσει κοστούμι και το κάνει σωστά με γραβάτα, καπέλο και γάντια. Ποιος θα της φέρει αντίρρηση με ένα τέτοιο look;  Η οικογένεια Shelby δεν έχει μόνο έναν αρχηγό. Sorry Tommy!

@remixshop.com

Cropped jacket , (remixshop.com)

@peakyblinders.ch.bbc.co.uk

Go red!

Ίσως το μαύρο και το γκρι να κυριαρχεί στις εμφανίσεις της σειράς όμως αν είναι να βάλετε χρώμα, ας είναι κόκκινο. Μάξι κατακόκκινο φόρεμα κάτω από το μακρύ παλτό, κόκκινα νύχια και κραγιόν. Η δεκαετία του ’20 έκανε τάση την πολυτέλεια και την ξέφρενη ζωή, κάτι που είχε λείψει πολύ στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

@remixshop.com

Φόρεμα , (remixshop.com)

Αν θα έπρεπε να συνοψίσουμε το badass look σε λίγα κομμάτια, θα λέγαμε, μακριά παλτό, μίντι φορέματα, κοστούμια και πολύ γούνα. Και για περισσότερη Peaky Blinders χλιδή… go vintage shop!

Στο remixshop.com θα βρείτε vintage ρούχα και προσφορές outlet σε διαχρονικά κομμάτια. Με σλόγκαν του το “reuse. reduse. remix”και δέσμευση να προωθήσει την κυκλική οικονομία , το site με τις απίστευτες τιμές και την τεράστια ποικιλία (καθημερινά προστίθενται περισσότερα από 10.000 κομμάτια, δίνοντας έτσι την επιλογή άνω των 200.000 προϊόντων) αποτελεί την πιο in fashion και οικονομική λύση. Στόχος τους να σας μυήσουν στη βιώσιμη μόδα, δικός μας να βρίσκουμε τα καλύτερα της αγοράς για εσάς μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Peaky, Πώς,Peaky, pos