Πώς να φορέσετε τις cowboy μπότες και πως όχι

14:04 3/11/2021 - Πηγή: InStyle

Είναι hot και αυτή τη σεζόν. Οι cowboy boots επέστρεψαν στους δρόμους και κάνουν τις εμφανίσεις μας λίγο πιο άγριες, στιλ άγρια Δύση. Έχουν στιλιστικούς κανόνες και don’ts; Φυσικά και έχουν. Θα τους ακολουθήσουμε; Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό, εμείς απλά δίνουμε συμβουλές και ιδέες για looks με έμπνευση.

@whowhatwear@leonniehanne/instagram

Cowboy boots+ animal print

Ο τέλειος συνδυασμός. Προτιμήστε πιο wild patterns γιατί

οι συγκεκριμένες μπότες από την φύση τους εκπροσωπούν κάτι πιο σκληρό. Το animal print (φίδι, λεοπάρ, αρκετή ζέβρα) θα αναδείξουν την εμφάνιση. Τώρα θα σκεφτείτε ότι η ομορφιά κρύβεται στις αντιθέσεις κι ένα φλοράλ φόρεμα θα έκανε μια αναπάντεχη αντίθεση… Κι αυτό στο χέρι σας είναι πως θα το προσεγγίσετε.

@whowhatwear@styledumonde/instagram

Cowboy boots+ μίνι

Λίγο στιλ ‘00s από αμερικάνικες ταινίες, εκεί που τα κορίτσια φορούσαν μίνι τζιν φούστα και cowboy boots. Επειδή πλέον δεν είμαστε στα 00s, φροντίστε απλά να έχετε από πάνω ένα oversized ή ένα μακρύ παλτό για να κρατάει τις ισορροπίες ή τουλάχιστον η φούστα να μην είναι τζιν. Εκτός κι αν είστε φαν της δεκαετίας.

@whowhatwear@whowhatwear

Cowboy boots+ all time classic κομμάτια

Αν δεν είναι animal print τουλάχιστον ας είναι ένα πολύ κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας όπως μια καμπαρντίνα ή ένα blazer. Οι μπότες κάνουν από μόνες τους statement και θέλουμε να τις αναδείξουμε, όχι να τις πνίξουμε μέσα σ’ ένα σωρό άλλα trends. Clean is the key.

@whowhatwear

Cowboy boots + mom fit jeans

Ωραία και τα skinny jeans αλλά μην τα επιλέξετε για τις συγκεκριμένες μπότες. Το fit τους επιτρέπει ένα λίγο πιο χαλαρό τζιν, όπως τα mom fit της δεκαετίας του ’90. Θυμηθείτε την κλασική εικόνα της πριγκίπισσας Diana με τις cowboy boots και το baseball καπέλο… Ναι το παντελόνι ήταν loose και ταίριαζε άψογα μέσα από τις μπότες.

@whowhatwear

Cowboy boots + romantic πινελιά

Η αντίθεση που λέγαμε. Αν είναι να συνδυάσετε το άγριο κάντε το με κάτι ρομαντικό όπως ένα μίντι φόρεμα με βολάν, καλύτερα μονόχρωμο για να παραμείνει ισορροπημένο. Ένα μίνι ρομαντικό θεωρώ θα φαινόταν παράταιρο. Αλλά και πάλι, ο καθένας μπορεί να κάνει θαύματα με λίγη φαντασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα