6 total black looks που θα σε εμπνεύσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου

To μαύρο είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ και θέλουμε πάντα να έχουμε στην ντουλάπα μας και μάλιστα σε μεγάλη αναλογία. Το να επιλέξεις ένα total black look είναι μια safe επιλογή που θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη, όποια και αν είναι η περίσταση. Έτσι λοιπόν το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη για να κάνει συνδυασμούς που θα σε βγάλουν από την comfort zone που έχεις δημιουργήσει. Γνωστές fashionistas μας δείχνουν τα δικά τους αγαπημένα total black

looks και μας εμπνέουν πολύ.

#1. Η Negin Mirsalehi μας δείχνει ένα βραδινό look που όλες μας μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε με ένα μαύρο corset top και ένα κολάν ή μια καμπάνα. Πρόσθεσε από πάνω ένα leather blazer και είσαι έτοιμη.

#2. Η Danielle Bernstein ακολουθεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν και φοράει tennis skirt συνδυασμένη με tank top με logo, καλσόν και μαύρες μπότες.

#3. Σε ένα πιο καθημερινό look η Danielle επιλέγει ένα δαντελωτό πουκάμισο που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο τζιν της και μαύρη δερμάτινη ζώνη.

#4. Η Negin μας δείχνει ένα ακόμα look, λίγο πιο καθημερινό και casual, και συγκεκριμένα φοράει μαύρο crop top με καμπάνα μανίκια (ακόμα ένα trend που αγαπάμε) και τζιν παντελόνι.

#5. Το μαύρο sequin φόρεμα της Chiara Ferragni είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο, που σιγά σιγά πλησιάζουμε προς τις γιορτές και βγαίνουμε λίγο περισσότερο έξω.

#6. H Tezza συνδυάζει το μαύρο παντελόνι της με μαύρο bralette και δερμάτινο shacket δημιουργώντας ένα μοντέρνο look που της πηγαίνει πολύ. Πρόσθεσε ένα baseball hat στο outfit για ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα:

Σου αρέσει το αθλητικό στιλ; Σου έχουμε μια huge τάση για αυτή τη σεζόν!

It’s a hat season: Τα πιο ωραία σχέδια σε καπέλα για να αναβαθμίσεις το στιλ σου τώρα!

H Sarah Jessica Parker μας δίνει μαθήματα στιλ για μια ακόμα φορά ως…Carrie Bradshaw

Keywords
Τυχαία Θέματα